-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prancūzijos kino žvaigždė Deneuve kritikuoja Carlą Bruni–Sarkozy dėl kišimosi į bylą Irane

Prancūzų kino aktorė Catherine Deneuve kritikuoja savo šalies pirmąją ponią Carlą Bruni–Sarkozy dėl jos pasisakymo ginant vieną iranietę, kuriai gresia mirties bausmė.
Carla Bruni
Carla Bruni. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Garsenybė pareiškė, kad šis poelgis duos priešingų rezultatų.

Prancūzijos prezidento Nicolas Sarkozy  žmona anksčiau paskelbė atvirą laišką, palaikydama dviejų vaikų motiną Sakineh Ashtiani, kuri buvo nuteista myriop užmėtant akmenimis dėl įtariamo svetimavimo.

Dėl šio poelgio vienas iš populiariausių Irano dienraščių „Kayhan“ pavadino C.Bruni–Sarkozy prostitute, kuri „nusipelnė mirti“.

Filmo „Dienos gražuolė“  žvaigždė C.Deneuve tvirtina, kad buvusiai manekenei nederėjo kištis į šią bylą, žinant, kad žiniasklaida yra skelbusi apie jos ankstesnius ryšius su įtakingais vyrais, turinčiais pastovias partneres.

„Kai esi garsi asmenybė, privalai būti atsargesnis, teikdamas savo paramą, o žinant jos praeitį, derėjo būti dar atsargesnei. Tai gali būti lazda su dviem galais. Kita pusė tiesiog atmušė kamuolį. Užsimindami apie jos asmeninį gyvenimą, jie tarsi pasakė: „Rūpinkis savais reikalais“, – aiškino C.Deneuve.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius