Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Prancūzų pedofilas prašo Sarkozy jį kastruoti

Prancūzas, kuris atlikęs kalėjimo bausmę dviejose vaikų išžaginimo bylose buvo vėl apkaltintas berniuko išžaginimu, parašė laišką prezidentui Nicolas Sarkozy, kuriame prašo jį kastruoti ir kuris pakurstė visuomenės debatus dėl to, kaip bausti tokius nusikaltėlius.
Nicolas Sarkozy
Nicolas Sarkozy / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Prancūzija svarsto, ar reiktų kai kuriems lytiniams nusikaltėliams taikyti priverstinę cheminę kastraciją, tačiau fizinė kastracija, kurios prašo minėtas vyras, yra draudžiama, šeštadienį pranešė Prancūzijos žiniasklaida.

Pranešimuose sakoma, kad Francis Evrard'as laiške prašo chirurgiškai pašalinti jo sėklides.
F.Evrard'as kaltinamas tuo, kad 2007 metais pagrobė ir išžagino penkerių metų berniuką. Prieš tai jis atliko 18 metų kalėjimo bausmę už dviejų kitų berniukų išžaginimą.

Naujausios jo aukos tėvas Mustafa Kocacurt'as F.Evrard'o prašymą įvertino kaip triuką, kuriuo siekiama švelnesnės bausmės.

„Kodėl dabar, likus 10–čiai dienų iki teismo proceso? Jis tai galėjo padaryti prieš dvejus metus ar net prieš tai, kai įvykdė visus savo nusikaltimus“, – šeštadienį prancūzų televizijai sakė M.Kocakurt'as.

Debatai dėl priverstinės cheminės kastracijos atsinaujino šį mėnesį, po to, kai vienas įtariamas recidyvistas išžagino ir nužudė moterį.

Prancūzija, kaip ir kai kurios kitos Europos šalys, tarp jų – Švedija ir Danija, jau leidžia skirti lytinį potraukį mažinančių vaistų nusikaltėliams, kurie sutinka juos vartoti. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius