Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2015 11 22 /14:11

„Turkish Airlines“ lėktuvas dėl bombos grėsmės buvo nukreiptas į Kanadą

„Turkish Airlines“ lėktuvas, kuris sekmadienį skrido iš Niujorko į Stambulą, dėl bombos grėsmės buvo nukreiptas į Kanadą, bet policija pranešė, kad jokių sprogmenų nebuvo rasta.
Pranešta apie bombą lėktuve iš Niujorko į Turkiją – orlaivis nukreiptas į Kanadą
Pranešta apie bombą lėktuve iš Niujorko į Turkiją – orlaivis nukreiptas į Kanadą

Pasak kanadiečių policijos, po pranešimo apie bombos grėsmę lėktuvas, kuriuo skrido 256 keleiviai ir įgulos nariai, anksti sekmadienį saugiai nutūpė Stanfieldo tarptautiniame oro uoste Halifakse.

Tačiau per nuodugnią lėktuvo ir keleivių bagažo patikrą jokios bombos nebuvo rasta, ir lėktuvui buvo duotas leidimas tęsti kelionę.

„Tas „Turkish Airlines“ lėktuvas vėliau šį rytą turi tęsti kelionę į Stambulą. Tyrimas dėl šios grėsmės tęsiasi“, – per „Twitter“ pranešė policija.

„Policija „Turkish Airlines“ lėktuvo ir bagažo kratą užbaigė 4 val. 25 min., jokio sprogstamojo užtaiso nebuvo rasta“, – sakoma pranešime.

Šis pranešimas apie bombą buvo gautas tokiu metu, kai galioja aviacijos pareigūnų aukšto laipsnio parengtis dėl galimų teroro aktų po lapkričio 13-osios atakų Paryžiuje, per kurias žuvo 130 žmonių, o dar šimtai buvo sužeisti.

Pranešimą pareigūnai gavo vėlai šeštadienį, 22 val. 50 min. (4 val. 50 min. Lietuvos laiku), lėktuvui išskridus iš Niujorko Johno F.Kennedy tarptautinio oro uosto.

Halifakse Naujojoje Škotijoje lėktuvas nutūpė prieš pat 1 val. (7 val. Lietuvos laiku).

Antradienį dėl panašių pranešimų apie bombas buvo nukreipti du „Air France“ lėktuvai, skridę iš JAV į Paryžių.

Tie lėktuvai buvo priversti nutūpti Halifakse ir Solt Leik Sityje Jutoje, bet pareigūnai pranešė, kad nė viename iš jų jokių sprogmenų nebuvo rasta.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius