Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
04 23 /04 24 13:20

R.Kadyrovo būklė nepalieka vilčių: jis bus nei gyvas, nei miręs

Čečėnijos diktatorius Ramzanas Kadyrovas, pastaruoju metu kamuojamas sveikatos problemų, vėl turi sukti galvą, kaip numaldyti kalbas, jog jo dienos, bent jau valdžioje, suskaičiuotos. Po leidinio „Novaja gazeta. Europa“ tyrimo, kuriame nuskambėjo žinia, jog dėl sudėtingos sveikatos būklės jam vadovauti liko nedaug, R.Kadyrovas parodė sumontuotą vaizdo įrašą, kaip jis sporto salėje kiloja svarmenis. Tačiau – prižiūrimas gydytojo.

Rusijos opozicinio leidinio „Novaja gazeta. Europa“ tyrime teigiama, kad 47 metų R.Kadyrovo sveikatos būklė nepalieka jokių vilčių, kad jis pasveiks, ir dabar Maskva turi greitai nuspręsti, kaip išlaikyti stabilumą, kai žiauraus Čečėnijos diktatoriaus nebeliks.

Paprasto šios problemos sprendimo nėra: nė vienas iš viešojoje erdvėje esančių „padišacho“ bičiulių nėra pajėgus tapti tikslia jo kopija ir valdyti regioną pagal R.Kadyrovo modelį. Antrojo R.Kadyrovo nebus – Maskva tai supranta, kaip ir artimiausi Čečėnijos lyderio bendražygiai bei jo šeimos nariai, kurie kovoja kruvinas kovas dėl vadovaujančių postų respublikoje.

R.Kadyrovo Telegram nuotr./Ramzanas Kadyrovas
R.Kadyrovo Telegram nuotr./Ramzanas Kadyrovas

„Laikinas nedarbingumas“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius