-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rusijos atsakas lėktuvus numušti raginančiam Donaldui Trumpui – Kalašnikovo tirada

Respublikonų kandidato į JAV prezidentus Donaldo Trumpo pareiškimas, kad reikia šaudyti į Rusijos lėktuvus, pavojingai priartėjusius prie amerikiečių lėktuvų, yra ne kas kita kaip savireklama, sako Rusijos Valstybės Dūmos užsienio reikalų komiteto vadovo pavaduotojas Leonidas Kalašnikovas.
Leonidas Kalašnikovas
Leonidas Kalašnikovas / „Scanpix“/„RIA Novosti“ nuotr.

„Žinoma, kad tai – savireklama. D.Trumpas per daug gero prikalbėjo apie Rusiją, o dabar, kai yra per du žingsnius nuo nominavimo kandidatu į JAV prezidentus, jam reikia balansuoti“, – L.Kalašnikovas antradienį sakė naujienų agentūrai „Interfax“.

Pasak jo, taip pasielgti D.Trumpui galėjo patarti tie jo komandos nariai, kurie yra atsakingi už politinę rinkimų kampanijos dalį.

L.Kalašnikovo nuomone, artimiausiu metu galima tikėtis ir daugiau panašių D.Trumpo pareiškimų, pavyzdžiui, ekonomikos arba užsienio politikos temomis.

„Kuo arčiau prezidento rinkimai, tuo labiau Trumpas turės atsižvelgti į elito nuostatas, taip pat ir antirusiškas“, – sakė Valstybės Dūmos komiteto vadovo pavaduotojas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius