-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sarah Palin gali siekti JAV prezidento posto 2012 metais

Respublikonų partijos kandidatė į JAV viceprezidentus 2008 metų rinkimuose Sarah Palin neatmeta galimybės iškelti kandidatūrą į JAV prezidento postą 2012 metais, praneša Britanijos laikraštis „Daily Telegraph“.
Sarah Palin
Sarah Palin / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

S.Palin paliko spėlioti savo šalininkams ir oponentams, kokie jos planai užimti Baltuosius rūmus, bet naujausiame interviu Amerikos televizijos laidai „Intertainment Tonight“ ji pareiškė, kad jeigu Respublikonų partija neturės kito kandidato į JAV prezidentus, ji galėtų „padaryti šį darbą“.

„Jeigu niekas kitas nepadarys to, tada, žinoma, aš manau, kad mums reikėtų elgtis būtent taip“, – sakė ji.

Buvusi Aliaskos valstijos gubernatorė pridūrė: „Man dar reikės apsvarstyti tai su savo šeima realiai ir atidžiai išnagrinėti padėtį“.

S.Palin sakė, jog, priimdama sprendimą, ji ketina išsiaiškinti, ar „yra jau kandidatų, kurie gali padaryti šį darbą“, ir , jeigu jų vis dėlto atsiras, ji bus „jų didžiausia šalininkė ir gerbėja, jeigu jie priims mane“.

Ji taip pat pridūrė, kad dabar per anksti skelbti savo ketinimus.

Tuo tarpu „Daily Telegraph“ praneša, kad jau lapkričio 3 dieną, kitą dieną po tarpinių rinkimų Jungtinėse Valstijose neoficialiai prasidės 2012 metų kampanija, ir galimi kandidatai į prezidentus pradės ieškoti donorų ir tikrinti savo rinkimų programų tvirtumą.

Be S.Palin, respublikonų partijos kandidatu į prezidentus tikriausiai gali būti iškelti Masačusetso valstijos gubernatorius Mittas Romney, užleidęs vietą iškeliant kandidatus 2008 metų rinkimuose Johnui McCainui.

Be to, galimi kandidatai yra buvęs JAV Atstovų Rūmų pirmininkas Newtonas Gingrichius ir buvęs Arkanzaso gubernatorius Michaelas Huckabee.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius