Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Susidūrimą su traukiniu išgyvenusio vaiko mamą slegia incidento vaizdajuostė

Vaiko, kuris stebuklingai išgyveno susidūrimą su traukiniu, motina dar neatsigavo po tokio potyrio, be to, ją slegia incidento vaizdajuostė, pranešama sekmadienį.
Motina nepastebėjo, kad vežimėlis pradėjo riedėti.
Motina nepastebėjo, kad vežimėlis pradėjo riedėti. / Kadras iš news.sky.com reportažo

Šešių mėnesių berniukas, kurio tapatybė neskelbiama, buvo prisegtas diržais vaikiškame vežimėlyje, kuris ketvirtadienį Melburno Ašbertono stotyje ištrūko motinai iš rankų ir nuriedėjo ant bėgių priešais atvykstantį traukinį.

Traukinio mašinistas ėmė stabdyti, bet traukinys nespėjo sustoti ir atsitrenkęs į vežimėlį stūmė jį bėgiais maždaug 35 metrus. Vaikas atsipirko tik guzu galvoje.

Incidentą nufilmavo stoties stebėjimo kamera; ta vaizdo medžiaga buvo parodyta visame pasaulyje ir sukėlė JAV pokalbių laidų „karalienės“ Oprah Winfrey susidomėjimą – jos prodiuseriai susisiekė su Australijos Viktorijos valstijos policija ir paprašė galimybės paimti iš motinos interviu.

Vaiko tėvas sakė, kad jo žmona žiūrėjo kameros nufilmuotą medžiagą, kurioje matyti, kaip ji gaudydama nuriedantį vežimėlį paslysta ir paskui pati vos nepatenka po traukinio ratais.

„Mano žmona matė tą medžiagą, tačiau kaskart, kai ją žiūri, labai nusimena“, – Melburno laikraščiui „Sunday Herald Sun“ sakė trečią dešimtį metų einantis vyras, kuris prašė neskelbti jo pavardės.

„Mano žmona patiria didelį stresą. Mums visiems viskas gerai, mano žmonai ir kūdikiui viskas gerai, bet mums tikrai reikia laiko, kad tai įveiktume“, – pridūrė jis.

Greitosios pagalbos medikai sakė, jog mažylio gyvybę tikriausiai išgelbėjo tai, kad jis vežimėlyje buvo deramai prisegtas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius