Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„The Daily Mail“: Muamaro Kadhafi armija kankinimams naudoja „Viagrą“

„The Daily Mail“ rašo apie karo Libijoje žiaurumus. Kovoje prieš sukilėlius, ir ypač jų moteris, Muamaro Kadhafi pajėgos naudoja potenciją skatinančius preparatus, pavyzdžiui, „Viagrą“.
Ant Eman al Obaidi veido matomos mušimo žymės.
Iman al-Obaidi per dvi dienas išprievartavo 15 Libijos karių. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Baisiausia yra tai, kad tokių „pasistiprinusių“ potenciją skatinančiais preparatais kareivių aukomis tampa ne tik moterys, bet ir vaikai.

Žurnalistams pavyko gauti informacijos apie incidentą, kai valstybinės Kadhafi pajėgos pagrobė mergaičių grupę. Jas nelaisvėje laikė keturias dienas. Sukilėliams išlaisvinus savo vaikus paaiškėjo baisių faktų. Mergaitės buvo sunkiai traumuotos, nes jas lytiškai prievartavo Kadhafi kariai.

Daugybę panašių istorijų apie išprievartavimus pasakoja tie, kuriems pavyko ištrūkti iš Kadhafi pajėgų nelaisvės Misratoje ar Adžabijoje. Dauguma tokių šeimų šiuo metu gyvena pabėgėlių stovyklose Bengazyje.

Neseniai Libijos žiniasklaida parašė apie 26-erių metų Tobruko universiteto Teisės fakulteto studentę, Iman al-Obaidi. Ją per dvi dienas išprievartavo 15 Libijos karių. Merginą jie sulaikė kontrolės punkte Tripolyje.

Vėliau oficialus Libijos vyriausybės atstovas Musa Ibrahimas pareiškė, kad mergina buvo prostitutė ir tokiu būdu užsidirbo pragyvenimui bei studijoms. Aukos tėvai pasipiktino tokia versija ir atmeta kaltinimus.

„The Daily Mail“ taip pat rašo, kad konservatyvioje islamo visuomenėje dėl išprievartavimo visad lieka kalta mergina. Dėl šios priežasties kai kurios aukos apie nelaimę nepraneša net savo artimiesiems.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius