Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Tiesioginis bebaimio Lenkijos žurnalisto reportažas iš Kijevo: akmenys į žurnalistus, milicijos puolimas ir klausimai „kodėl mušate žmones?“

Trečiadienis Kijeve buvo neramus ir kruvinas. Pačiame įvykių centre atsidūręs Lenkijos „Televizija Republika“ žurnalistas Bartlomiejus Maslankiewiczius savo tiesioginiame reportaže parodė visą siaubą, kurį šiuo metu išgyvena protestuotojai Kijeve. Matydamas besitraukiančius protestuotojus, kuriuos stūmė ir guminėmis lazdomis mušė pareigūnai, B.Maslankieczius ne tik nebėgo, bet ir stengėsi užkalbinti milicininkus.
Bartlomiejus Maslankiewiczius Kijeve
Bartlomiejus Maslankiewiczius Kijeve / Yuotube.com nuotr.

Žurnalistas kartu su operatoriumi filmavo susirėmimus Kijevo gatvėse: kaip milicininkai puola ir muša žmones, kaip į juos skrenda akmenys ir buteliai su Molotovo kokteliais, kaip ant žemės guli kruvini vyrai, kuriuos kiek vėliau išsiveža greitosios pagalbos automobilis.

Televizijos reporteriai įspėjami trauktis kartu su minia, tačiau jie lieka ir stengiasi fiksuoti viską, kad tuo metu vyksta Kijevo Europos aikštėje.

B.Maslankiewiczius prieina prie milicijos pareigūnų, kurie traukiasi tolyn išvaikę protestuotojus, ir klausia: „Kodėl jūs tai darote?“, „Kodėl mušate žmones, ar norite ką nors užmušti?“, „Juk tu ukrainietis, kodėl tai darai? Kodėl muši savo brolius?“.

Tik po to, kai milicininkai dar kartą grėsmingai įspėja trauktis, žurnalistas baigia savo reportažą.

VIDEO: B.Maslankiewicziaus reportažas iš Kijevo

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius