Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tragedija Rygoje iš jo atėmė tėvą ir seserį

Tragedija Rygoje į daugybę šeimų atnešė skausmą, sielvartą ir pyktį, – Focus.lv sakė Didžiosios Britanijos prekybos rūmų pirmininkas Latvijoje Marcis Lioras Skadmanis, kuris per tragediją neteko tėvo ir 23-ejų sesers.
Didžiosios Britanijos prekybos rūmų pirmininkas Latvijoje Marcisas Liorsas Skadmanis
Didžiosios Britanijos prekybos rūmų pirmininkas Latvijoje Marcisas Liorsas Skadmanis / „Facebook“ nuotr.
„Kviečiu visą Latviją ir visus kitus pasaulyje pagerbti jų atminimą, jeigu pažinojote tuos, kurie žuvo. Išlaikykite gražius prisiminimus apie juos“, – ragino jis.

Didžiosios Britanijos prekybos rūmai Latvijoje per M.L.Skadmanį išreiškė gilią užuojautą kiekvienai šeimai, kuri neteko brangių žmonių, kai šią savaitę lyg kortų namelis susmuko prekybos centro „Maxima“ pastatas.

„Žodžiais neįmanoma perteikti liūdesio ir skausmo, kurį šiuo baisiu metu išgyvename“, – sakė M.L.Skadmanis. Jo tėvas Janis ir sesuo Daina žuvo per per nelaimę.

„Galiu pasakyti tik tiek, kad visa mano šeima jaučia skausmą, sielvartą ir pyktį. Su pastaruoju kovoja tikriausiai kiekviena šeima, netekusi artimųjų. Mes visi sukrėsti ir tikimės, kad mūsų artimuosius dabar laimina Dievas“, – kalbėjo jis.

M.L.Skadmanio tėvas daugiau kaip 15 metų dirbo Latvijos vidaus reikalų ministerijoje. Tuo metu sesuo buvo talentinga menininkė.

Iš viso tragedija Rygoje nusinešė 54 gyvybes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius