-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Turkijoje 15-metę prievartavo 100 vyrų

Be tėvų augusi paauglė Turkijoje buvo prievarta įtraukta į prostituciją ir svaiginta narkotikais. Po mėnesius trukusio košmaro paauglė pabėgo, tačiau baiminamasi, kad sutenerė tinkamos bausmės šalyje nesulauks.
Stambulo senamiestis
Stambulas / M.Vadišio nuotr.

Anot welt.de, Stambule paauglę per maždaug tris mėnesius prievartavo apie šimtas vyrų. Apie tai praneša Turkijos laikraštis „Hurriyet“. 

Pasak spaudos, kol kas nežinia, ką teismas apkaltins. Mergina prostitute tapo ne savo noru. Kuomet kalbama apie seksą už pinigus, Turkijos teismas, kaip teigiama, vertina įvairiai. Keliose bylose dalis kaltės nugulė ir ant aukų pečių.

Pardavinėjo vyrams

Skelbiama, kad mergaitė D.N. gyveno našlaičių prieglaudoje, iš kurios pabėgo ir pateko į „geraširdės“ moters prieglobstį. Kaip paaiškėjo, ši buvo sutenerė. Naujienų portalo „Habermonitor“ duomenimis, moteris padarė kompromituojančias mergaitės nuotraukas bei vaizdo įrašą ir grasino mergaitei juos paviešinti, jei ši jai nepaklus.

Mergaitė buvo svaiginama narkotikais ir alkoholiu. Savaičių savaites ji buvo vežama užsakovams. Ją lydėjo ir saugojo moters giminaitis. Vis tik po trijų mėnesių mergaitei pavyko pabėgti. Paauglė iškart kreipėsi į policiją. Pastarosios duomenimis, aštuoni iš maždaug 100 klientų prisipažino turėję su paaugle lytinių santykių.

Teismui išnagrinėjus nusikaltimus dalis kaltės tekdavo pačioms aukoms, nes jos esą iš neteisėtos veiklos užsidirbo pinigų.

Pačios kaltos

Anot turkų spaudos, šis atvejis primena kitas jau panašias istorijas. Teismui išnagrinėjus nusikaltimus dalis kaltės tekdavo pačioms aukoms, nes jos esą iš neteisėtos veiklos užsidirbo pinigų.

Viename mažame Turkijos mieste ilgą laiką buvo prievartaujama dvylikametė. Jos tėvai mergaitę manė įdarbinę valyti namų, tačiau dvi moterys ją pardavinėdavo vyrams. Mergaitei buvo grasinama, kad apie jos laisvą elgesį bus paskelbta viešai. 

Mergaitė iš savo klientų tuomet gaudavo vos porą eurų, nes didžiąją dalį pinigų pasiimdavo sutenerės. Kaip skelbiama, teismas nusikaltėlėms skyrė menkas bausmes. 

Šiuo atveju, kaip teigiama, 15-metei buvo mokama 30–100 lirų, tai yra, apie 13–42 eurus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius