-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ukrainos premjeras: V.Putinas turi aiškų tikslą – sunaikinti mūsų šalį

Ukrainos premjeras Arsenijus Jaceniukas pareiškė, kad „Ukrainai paskelbtas karas, apie kokį vadovėliuose neperskaitysi, tokio anksčiau nebuvo“, praneša unian.net.
Arsenijus Jaceniukas
Arsenijus Jaceniukas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Antradienį A.Jaceniukas teigė, kad dabar svarbiausia finansuoti šalies kariuomenę. „Kai kas vadina tai hibridiniu karu, kai kas – paslėptu karu. Tačiau žudo mūsų karius, teroristai žudo taikius žmones, žudo šalį. Žudo vien todėl, kad mes su jumis pasakėme: mes laisvi žmonės ir esame laisva valstybė, mes norime judėti į Europą“, - teigė Ukrainos premjeras.

„V.Putinas turėjo ir turi aiškų tikslą – sunaikinti Ukrainą, išlaikyti savo įtaką posovietinėje erdvėje. Jam nepavyko šio plano realizuoti taip, kaip jie norėjo. Jie apsiskaičiavo Donecke, Luhanske, Odesoje, Charkove, Nikolajeve, Chersone. Jis apsiskaičiavo. Plojimų Rusijos trispalvei nebuvo“, - sakė A.Jaceniukas. 

Tačiau tai, anot jo, nereiškia, kad Rusijos prezidentas sustojo. „Dabar jų planas nuo politinio destabilizavimo, separatistinės ideologijos pasikeitė į socialinį ir ekonominį destabilizavimą. Tie patys, kurie dalyvavo mitinguose, dabar jau pradeda pasakoti apie pensijas ir atlyginimus. Tai tie patys žmonės – Rusijos Federalinė saugumo tarnyba, kuri buvo čia atsiųsta prieš dešimtmečius“, - teigė A.Jaceniukas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius