-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ukrainos prezidento V.Janukovyčiaus kortežui susidūrus su automobiliu žuvo žmogus (video)

Nelaimė nutiko Ukrainos prezidentui skubant į oro uostą. Prezidento palyda kategoriškai neigia, kad dėl avarijos kaltas valstybės vadovo automobilis.
Ukrainos prezidentas Viktoras Janukovyčius
Ukrainos prezidentas Viktoras Janukovyčius / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Ukrainskaja pravda“ skelbia, kad incidentas įvyko trečiadienį išvažiuojant iš N.Bažano prospekto į Borisopolio plentą.  Prezidento kortežas vyko į Kijevo (Borisopolio) oro uostą. Iš ten V.Janukovyčius skrido į susitikimą su Rusijos prezidentu Dmitrijumi Medvedevu.

Tačiau įvyko nelaimė: prezidento palydos mikroautobusas VW susidūrė su automobiliu „Žiguli“ (VAZ 2110). Lengvojo automobilio vairuotojas žuvo iškart, sužeisti du jo keleiviai (nėščia moteris su vyru). Žuvęs asmuo buvo profesionalus vairuotojas, kaip vėliau paaiškėjo, dirbo taksistu.

Aiškinantis įvykio aplinkybes kilo painiava. Prezidentūros tarnautojai teigia, kad prezidento palyda incidente nedalyvavo, o avariją sukėlė greitosios pagalbos automobilis. Tuo tarpu tyrėjai teigia, kad į greitosios automobilį panašus mikroautobusas VW – tai šarvuotas baltos spalvos prezidento palydos automobilis su švyturėliais. Juo važiavo 1-osios miesto poliklinikos medikai, turėję skristi su V.Janukovyčiumi.

VIDEO: ДТП с кортежем Януковича. Часть 1
VIDEO: ДТП с кортежем Януковича. Часть 0

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius