-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ukrainos prezidentūra: Viktoras Janukovyčius ir Vladimiras Putinas nesitarė dėl Kijevo prisijungimo prie Muitų sąjungos

Ukrainos prezidentas Viktoras Janukovyčius ir Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas per penktadienį vykusį jųdviejų susitikimą Sočyje nesitarė dėl galimo Kijevo prisijungimo prie Maskvos vadovaujamos Muitų sąjungos, kuriai taip pat priklauso Baltarusija ir Kazachstanas, šeštadienį pranešė Ukrainos prezidentūros spaudos tarnyba.
Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas su Ukrainos prezidentu Viktoru Janukovičiumi.
Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas su Ukrainos prezidentu Viktoru Janukovičiumi. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Ukrainos galimas stojimas į Muitų sąjungą nebuvo aptariamas per šį susitikimą. Jokių dokumentų nebuvo planuota pasirašyti per šį susitikimą, ir jokie (dokumentai) nebuvo pasirašyti“, – sakoma prezidentūros pranešime.

Jame nurodoma, kad prezidentai aptarė įvairius klausimus, susijusius su dvišaliu bendradarbiavimu, ypač pramonės, aukštųjų technologijų ir finansų srityse.

„Ypač didelis dėmesys buvo skirtas Ukrainos ir Rusijos bendradarbiavimui energetikos sektoriuje. Tie klausimai buvo taip pat aptariami, ruošiantis Ukrainos ir Rusijos tarpvyriausybinės komisijos sesijai“, – sakoma pranešime.

Kremliaus atstovas spaudai Dmitrijus Peskovas anksčiau sakė naujienų agentūrai „Interfax“, kad per penktadienį vykusį susitikimą Sočyje V.Putinas ir V.Janukovyčius aptarė abiejų šalių vyriausybių delegacijų susitikimo, vyksiančio gruodžio 17 dieną Maskvoje, programą, tačiau nesitarė dėl Ukrainos potencialaus stojimo į Muitų sąjungą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius