-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Uraganas Irena JAV ir Kanadoje nusinešė 40 gyvybių

Uraganas Irena nusinešė mažiausiai 40 gyvybių 11-oje rytinių Amerikos valstijų ir Kanadoje, pareigūnai ir žiniasklaida pranešė pirmadienį, kai Vermonte ir Niujorko valstijoje kilo dideli potvyniai.
Uragano Irena pasekmės Šiaurės Karolinoje
Uragano Irena pasekmės Šiaurės Karolinoje / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Po šešis žmones žuvo Naujajame Džersyje, Niujorko valstijoje ir Šiaurės Karolinoje, penki – Pensilvanijoje, keturi – Virdžinijoje, trys – Vermonte, po du – Konektikute, Delavere ir Floridoje, o dar po vieną – Merilande ir Masačusetse.

Policija pranešė, kad Kanadoje vienas vyras žuvo, kai jo automobilis įlėkė į gilią potvynio srauto išgraužą viename kelyje, o Vermonte potvynio srautas nusinešė du žmones, kurių vienas nuskendo, o kitas taip pat, beveik neabejojama, žuvo.

Irenai slenkant palei rytinius Amerikos krantus daugiausia gyvybių nusinešė virstantys medžiai, eismo įvykiai arba potvynių srautai.

Dabar ši audra, susilpnėjusi iki stipraus ciklono, slenka virš Kanados.

Jauniausiomis aukomis tapo vienas 11-metis, žuvęs, kai medis nuvirto ant daugiabučio namo viename Virdžinijos pakrantės mieste, taip pat 15-metė, žuvusi per automobilio avariją Šiaurės Karolinoje, kuri įvyko sugedus šviesoforams.

Niujorko valstijoje Irena nusinešė šešių žmonių gyvybes, įskaitant vieną vyrą, kuris žuvo nuo elektros smūgio, mėgindamas gelbėti vaiką, kuris atsidūrė užtvindytoje gatvėje prie nutrauktų elektros laidų.

Tarp aukų buvo Bronkse gyvenantis 68 metų vyras, turintis 13 vaikų: jis buvo rastas negyvas vandenyje po to, kai išėjo į vieną jachtklubą patikrinti savo laivo.

Milijonai žmonių Jungtinėse Valstijose vis dar neturi elektros, o pareigūnai perspėjo, kad audros atneštų smarkių liūčių padariniai bus jaučiami dar kelias dienas.

Anksčiau šią savaitę Irena nusinešė penkių žmonių gyvybes Karibų jūros regione: vienas žuvo JAV teritorijoje Puerto Rike, o dar po du – Dominikos Respublikoje ir Haityje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius