-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Užimtoje Ukrainos žemės ūkio ir maisto ministerijoje aidėjo šūviai

Ukrainos žemės ūkio ir maisto ministerijoje Kijeve aidėjo šūviai. Kaip praneša Aif.ua, susišaudymą pradėjo nežinomi asmenys. Iš pastato buvo bandoma išvaryti opozicijos protestuotojus, kurie yra užėmę šias patalpas.
Lemtinga diena Ukrainoje
Kijevo aikštė / Aliaus Koroliovo nuotr.

Anot Ukrainos naujienų tinklalapio žurnalistų, buvusių įvykio vietoje, patalpose aidėjo šūviai, buvo mėtomos granatos. Į vidų bandę patekti žmonės teigia, kad jie turi sprendimą dėl pastato išlaisvinimo, tačiau nėra žinoma, kas konkrečiai jį galėjo išduoti. Į šiuos asmenis iš penkto ministerijos aukšto pasipylė vandens čiurkšlės.

Aif.ua duomenimis, ministerijos patalpose yra sužeistų žmonių, pastatas saugomas, į jį niekas negalėjo patekti, tik išeiti iš ten. Sužeistiesiems iškviesti medikai, prie ministerijos buvo ir dvasininkas. Sužeistieji apie vidurdienį pradėti išvedinėti iš pastato.

Žurnalistų teigimu, radikalaus judėjimo „Spilna sprava“ („Bendras reikalas“) nariai nepranešė apie susitarimą, kuris buvo priimtas Maidane – pasitraukti iš Žemės ūkio politikos ir maisto ministerijos.

Būtent „Spilna sprava“ atstovai ir yra užėmę šios ministerijos patalpas. Jie buvo užėmę ir dar bent dviejų ministerijų – Teisingumo ir Energetikos – pastatus, bet netrukus iš ten pasitraukė.

Kiti opozicijos protestuotojai „Spilna sprava“ narių elgesio nepalaiko.

Galiausiai per derybas susitarta, kad „Spilna sprava“ pasitrauks iš ministerijos pastato Kijevo centre.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius