-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaikus žudžiusio Belgijos pedofilo žmona ieško prieglobsčio religinėje bendruomenėje Italijoje

Belgijoje siautėjusio pedofilo žudiko Marco Dutroux buvusi žmona ieško prieglobsčio vienoje religinėje bendruomenėje Italijoje, ketvirtadienį rašo spauda.
Michelle Martin
Michelle Martin / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Michelle Martin 2012 metais buvo paleista iš kalėjimo lygtinai, atlikusi kiek daugiau nei pusę jai skirtos 30 metų laisvės atėmimo bausmės, su sąlyga, kad persikels gyventi į vieną Belgijos vienuolyną netoli centrinio Namiūro miesto. Tačiau dabar vienuolės persikelia į sostinę ir nenori, kad M.Martin vyktų su jomis.

M.Martin, kurios apsigyvenimas vienuolyne sukėlė didžiulį visuomenės pasipiktinimą, paprašė pareigūnų leidimo ieškoti prieglobsčio kur nors kitur, sakoma pranešimuose.

Regioninė žiniasklaidos grupė „Sudpresse“ informavo, kad sausio 2 dieną M.Martin buvo duotas leidimas savaitei išvykti į Italiją, kur ji galėtų pamėginti gauti prieglobstį „Cristo e La Riposta“ bendruomenėje netoli Florencijos esančiame nedideliame Banjo a Ripolio kaimelyje.

„Mes nežinome, kada ji atvyks“, – sakė centro atstovas kanadietis pastorius Paulas Schaferis, kurį cituoja „Sudpresse“.

M.Dutroux 2004 metais buvo nuteistas kalėti iki gyvos galvos už virtinę paauglių ir mažamečių mergaičių pagrobimų, išžaginimų ir nužudymų. Tais pačiais metais M. Martin buvo pripažinta kalta dėl pagalbos M.Dutroux tuo metu, kai šis kalino savo aukas, ir iš dalies – dėl dviejų aštuonmečių mergaičių, kurios mirė iš bado užrakintos rūsyje, mirties.

Buvusi mokytoja su M.Dutroux susituokė 1983 metais ir iki 2003 metų, kai įvyko skyrybos, su juo susilaukė trijų vaikų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius