-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 06 28 /19:59

Yassine'as Salhi prisipažino nupjovęs galvą savo vadovui

Vyras, įtariamas tuo, kad per išpuolį prieš dujų gamyklą Prancūzijoje nupjovė galvą savo vadovui, prisipažino dėl šio šiurpaus nusikaltimo, sekmadienį sakė tyrimui artimi šaltiniai.
Herve Cornara
Herve Cornara / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Atnaujinta 13.56 val.: 35 metų Yassine'as Salhi „taip pat pateikė detales dėl (šio nužudymo) aplinkybių“, sakė šaltiniai, kurie nurodė, kad jis vėliau sekmadienį bus perkeltas į Paryžių tolesnei apklausai.

Pasidarė asmenukę su vadovo nukirsta galva

Vyras, įtariamas surengęs ataką Prancūzijos dujų įmonėje, pasidarė asmenukę, kurioje pozuoja su savo vadovo nukirsta galva, skelbia BBC.

35-erių Yassine'as Salhi, kaip pranešama, siuntė minėtą nuotrauką per bendravimo platformą „WhatsApp“ netrukus po penktadienį įvykdytos atakos prie Liono.  pradžių skelbta, kad asmenukė išsiųsta numeriui, kuris registruotas Kanadoje. pareigūnai šeštadienį spėjo, jog tas numeris galįs būti tik tarpinis retransliatorius į kitą telefoną kitoje vietoje ir veikiausiai nepriklauso galutiniam gavėjui. Vėliau pranešta, kad jis žinutę išsiuntė į Siriją. Jos gavėjas kol kas nenustatytas.

Nukirsdinta galva – jo vadovo Herve Cornara. Užpuolikas surengė ataką prieš Amerikos bendrovei „Air Products“ priklausančią dujų gamyklą San Kanten Falavjė mieste. Automobilį jis nukreipė tiesiai į dujų rezervuarą. Netrukus prie įmonės vartų rastas kūnas ir nupjauta žmogaus galva, aprašinėta arabiškais rašmenimis.


Policijos pareigūnai kol kas neišsiaiškino išpuolio motyvų ar kokių nors užpuoliko sąsajų su užsieniu.

Y.Salhi jau anksčiau buvo atsidūręs tyrėjų akiratyje dėl galimų ryšių su islamistais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius