-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žudikė pastojo kalėjime

Paauglė žudikė, kuri buvo nuteista kalėti iki gyvos galvos, minimaliai atliekant 11 metų bausmę, prieš Naujuosius jau gali išeiti į laisvę, nes kalėjime pastojo ir šiomis dienomis turi gimdyti, rašo „The Sun“.
Kalėjimas
Kalėjimas / Photos.com

Britė Lisa Healy, kaip manoma, pastojo, kai buvo išleista vienai dienai ir slapta susitiko su vaikinu. Gimdyti moteris turėtų šiomis dienomis. Paskui 26-erių motina ir jos kūdikis bus apgyvendinti specialiame moterų su vaikais kalėjime netoli Jorko, kuris labiau primena užmiesčio rezidenciją nei įkalinimo įstaigą.

Metų pabaigoje ji, praleidusi kalėjime 11 metų, turėtų išeiti į laisvę. Pasak pareigūnų, tai itin keistas atvejis ir niekas tiksliai nežinojo, kaip elgtis. „Juk niekas nesitiki, kad moteris pastos atlikdama bausmę kalėjime“, – teigė „The Sun“ šaltinis kalėjime.

L.Healey buvo vos 15-metė, kai su bendraamže drauge įvykdė itin žiaurų nusikaltimą. Merginos įsibrovė į 71 metų našlės Lily Lilley namus ir 48 valandas kankino moterį, be to, apiplėšė. Paskui paauglės auką uždusino, o kūną išmetė į kanalą.

Kalėjimo pareigūnai oficialiai komentuoti šį reikalą atsisakė, tačiau pranešė, kad praėjus 11 metų laikotarpiui kalėjime bus vertinama moters paleidimo į laisvę rizika. Vis dėlto neabejojama, kad vaikas prisidės prie teigiamo sprendimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius