-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žurnalistas Lapsa pristatys knygą apie Latvijos buvusią prezidentę Vykę-Freibergą

Žurnalistas Lato Lapsa pirmadienį pristatys savo knygą „Vairos virtuvė“ („Vairas virtuve“), kurioje žada pateikti nežinomų faktų apie buvusią Latvijos prezidentę Vairą Vykę-Freibergą, pranešė agentūrai BNS leidykla „Baltic Screen“, kuri išleido šią knygą.
(Iš kairės) Estijos Prezidentas Tomas Hendrikas Ilvesas, Latvijos Prezidentė Vaira Vykė-Freiberga  ir Lietuvos Prezidentas Valdas Adamkus atvyksta į Baltijos valstybių susitikimą Vilniuje.
Vaira Vykė-Freiberga / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Žurnalistas pažymėjo, kad knygoje atskleis, kaip „iš tikrųjų Vykė-Freiberga buvo keliama į prezidento postą ir kokiais metodais tai organizuota“.

„Remdamasi kruopščiai slepiamomis iki šiol datomis ir faktais knyga atvirai papasakos apie visą mūsų šalies vadovės virtuvę: milžiniškas išlaidas, jų slaptus finansavimo šaltinius, apie papročius, vyravusius V.Vykės-Freibergos rūmuose, ir jų įtaką priimant valstybės sprendimus“, – pažadėjo žurnalistas.

Knygos įžangoje sakoma: „Pradėję stebėti Vykės-Freibergos gyvenimą nuo dešimtojo dešimtmečio vidurio ir tai darydami iki mūsų dienų, mes beveik iš karto pamatėme, kad tai ne ikona blizgiame popieriuje, o gyvas žmogus su savo silpnybėmis.“

„Moteriškas gudrumas ir politikės melas, didėjanti priklausomybė nuo pataikautojų, didėjantis suvokimas ne tik savo misijos, bet ir savęs, kaip mesijo, silpnybė visų rūšių asmeniniam komfortui, itin jautrus neigiamas reagavimas į bet kurią kritiką, automatiškai pavadinamą apjuodinimu – apie visa tai pasakoja faktai, pirmą kartą skelbiami šioje knygoje“, – priduriama joje.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius