-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos studentai dėkoja Nepriklausomybę iškovojusiems tėvams ir seneliams

1990-ųjų metų kovo 11-ą dieną Aukščiausioji Taryba-Atkuriamasis Seimas priėmė Lietuvos valstybės nepriklausomybės atkūrimo aktą. Trečiadienį sukanka 25 metai, kai Lietuva nepriklausoma. 15min.lt klausia lietuvių, už ką jie myli nepriklausomą Lietuvą.
Pasakyk ir tu myliu laisvę
Pasakyk ir tu myliu laisvę

Andrius, Greta ir Ričardas yra nepriklausomos Lietuvos studentai. Paklausti apie laisvę ir nepriklausomybę, studentai nesutriko ir pripažino, kad didžiuojasi savo šalimi ir dėkoja tėvams ir seneliams už suteiktą galimybę būti laisvais. 

„Tai laisvė didžiuotis savo šalies didinga istorija, gražia kalba bei unikalia kultūra ir papročiais“, – pasakojo Tarptautinės Verslo ir Teisės aukštosios mokyklos studentė Greta.

„Ką man reiškia Nepriklausomybė? Tai reiškia, kad aš galiu keliauti, kur aš noriu keliauti, mąstyti tai, ką aš noriu mąstyti, ir daryti dalykus, kuriuos aš noriu daryti. Ir tas man yra labai svarbu. Manau, daugelis lietuvių yra tokie, kurie vertina tą pačią mūsų Lietuvos laisvę“, – entuziastingai sakė Vilniaus universiteto studentas Ričardas.

„Kiekvienas žmogus gali daryti, ką nori. Kiekvienas – siekti savo laimės taip, kad nekliudytum kitam žmogui to siekti. Nepažeistum tiek jo teisių, tiek savo teisių“, – kalbėjo Tarptautinės Verslo ir Teisės aukštosios mokyklos studentas Andrius.

Likusias studentų mintis galite išgirsti čia.

O kodėl ir kaip laisvę mylite jūs? Pasidalinkite laisvės nuotaika ar nuotrauka savo paskyrose socialiniuose tinkluose „Instagram“, „Twitter“, „Facebook“ ir „YouTube“ panaudodami raktažodį #myliulaisvę ir ieškokite savęs specialioje šventinėje platformoje 15min.lt/myliulaisvę!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius