-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ateities verslas: nuo kosmoso iki „Facebook“

Kai idėją paversti sėkmingu verslu? Kaip naujos, kosmose naudojamos, technologijos keičia pasaulį ir paslaugas, o elektroniniai mokėjimai ar socialiniai tinklai – mūsų gyvenimo būdą ir jo kokybę? Tai tik keli iš klausimų, į kuriuos praktikai sieks pateikti studentams atsakymus Mykolo Romerio universitete (MRU) balandžio 30 d. vyksiančioje konferencijoje „Ateities verslas 2013“. Beje, pirmą kartą MRU konferencijoje dalyvaus ir šuo!
Facebook
Facebook / Scanpix / Postimees.ru

MRU Elektroninio verslo vadybos studentų ketvirtą kartą organizuojamoje dviejų dalių konferenciją, kurioje bus galima pasisemti žinių apie verslo ir IT tendencijas bei gauti naudingų patarimų.

Studentiškas naujienas sekite socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje. Čia verda studentiškas gyvenimas!

Pirmoje konferencijos dalyje Saulius Lapienis (matematikas, vienas iš Lietuvos kosmoso asociacijos įkūrėjų) surengs virtualią ekskursiją, kurios metu paskaitos klausytojai sužinos, kaip laikui bėgant kosmoso technologijos buvo imtos gaminti iš pigesnių medžiagų ir pritaikytos žemiškoms reikmėms, kaip tai, kas atrodo įprasta, pasirodo buvo... perdaryta.

Antrosios konferencijos dalies pagrindinės temos – elektroniniai mokėjimai ir socialiniai tinklai. Elektroninių mokėjimų tema pasirinkta neatsitiktinai. Jau gegužės pirmą dieną MRU bus atsiskaitoma tik bekontaktėmis mokėjimo priemonėmis. Šią sistemą universitete įdiegė MOKIPAY, o jos vykdantysis direktorius Mindaugas Rutkauskas papasakos, kaip nuo idėjos perėjo prie verslo.

Puiku turėti idėjų ir drąsos, joms realizuoti. Bet kaip idėją paversti sėkmingu verslu? Apie tai – Dovydo Varkulevičiaus, VšĮ „Versli Lietuva“ Verslumo departamento direktoriaus, pranešimas. Apie modernius atsiskaitymus ir alternatyvas bankams elektroninėje erdvėje kalbės Alvydas Vitkauskas – finansų ir administravimo direktorius kompanijoje UAB „EVP international“ (Mokėjimai.lt).

Nemažiau aktualu šiandien ir socialiniai tinklai. Atrodo visi viską žino apie socialinius tinklus, bet kūrybingumui kaip juos panaudoti ribų nėra. Šiandien, kai beveik milijardas žmonių yra aktyvūs socialinių tinklų naudotojai ir sunku rasti žmogų, kuris neturėtų „Facebook“ profilio, internete pradėti kurti ir gyvūnų profiliai. Kodėl ir kam reikalingas profilis...šunims, katėms ir kitiems gyvūnams papasakos Tomas Tumalovičius (fotografas, „Facebook“ puslapių „Krepšinio širdis“, „Morka“ įkūrėjas). Bus ir pati Morka – pirmą kartą MRU konferencijoje dalyvaus ir šuo! Nemažiau bus įdomu išgirsti, kaip išnaudoti socialinio tinklo galimybes informacijos sklaidai ir verslui iš žurnalisto, laidų vedėjo, knygų autoriaus Andriaus Tapino lūpų.

Tad balandžio 30 d. 9 val. MRU prasidėsiančioje konferencijoje „Ateities verslas 2013” netrūks rimtų pranešėjų, linksmų pamąstymų ir, žinoma, aktualių temų. Daugiau informacijos galima rasti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius