-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jungtinių studijų diplomų Mykolo Romerio universitete siekia antroji magistrantų laida

Rugsėjo 27 d., 10.30 val., Mykolo Romerio universitete ( II-230 a.) prasidės dvi savaites truksiantis Erasmus intensyvios programos „Socialinės gerovės teorijos ir lyginamieji tyrimai“ paskaitų kursas.
Mykolo Romerio universitetas
Mykolo Romerio universitetas / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Jame dalyvaus jungtinės tarptautinės magistrantūros studijų programos „Lyginamoji socialinė politika ir gerovė“ studentai iš Mykolo Romerio universiteto (MRU), Linco Johano Keplerio (Austrija) ir Tamperės (Suomija) universitetų bei kitų socialinių mokslų sričių programų studentai iš Austrijos, Suomijos, JAV, Čekijos, Jungtinės Karalystės, Rusijos.

Jau antrą kartą Universitete vykdoma ši jungtinė tarptautinė magistrantūros studijų programa truks dvejus metus. Pirmasis paskaitų ciklas organizuojamas Mykolo Romerio universitete, vėliau intensyvūs kursai persikels į Austrijos ir Suomijos universitetus. Sėkmingai baigiamuosius darbūs apsigynę magistrantai gaus trijų universitetų rektorių pasirašytus jungtinių studijų diplomus.

Giedrė Blažytė, viena Universiteto absolvenčių, kuriai šiemet buvo iškilmingai įteiktas toks trijų rektorių patvirtintas jungtinių studijų diplomas pastebi, kad tai didžiulis privalumas ieškant darbo: „Juk tai reiškia ir puikų užsienio kalbų mokėjimą, ir visapusišką patirtį, ir geras profesines žinias“.

Antrajai jungtinės tarptautinės magistrantūros studijų programos laidai iš MRU, Austrijos ir Suomijos, šiais mokslo metais netrukus pradėsiančiai intensyvius kursus, paskaitas Universitete skaitys užsienio svečiai – prof. Josef Weidenholzer, dr. Angela Wegscheider (Austrija) prof. Pertti Koistinen, Minna Zechner (Suomija), taip pat MRU Socialinės politikos katedros dėstytojai.

MRU Socialinės politikos fakulteto dekanė prof. dr. Leta Dromantienė džiaugiasi, kad fakulteto dėstytojai užmezgė puikius ryšius su kolegomis iš Austrijos ir Suomijos, intensyvūs kursai vyksta įdomiai, anglų kalba gyvai diskutuojama aktuliais Europos socialinės politikos ir gerovės klausimais. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius