-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ką lapkritį žvaigždės žada studentams?

Avinas
Horoskopas studentams
Horoskopas studentams / Njuspeipis.lt nuotr.

Atsargiai drambliai kris iš dangaus! Laukite tikrų netikėtumų savo gyvenime, nes pilkais milžinais retai lyja. Tokiu momentu patartina išsinuomoti bunkerį toli miške, nes name pro stogą įgriūvęs dramblys, pridarys nemenkų problemų. Nesijaudinkite – jūs negirtas, tiesiog kartais taip nutinka. Šį mėnesį nusidažykite dantis mėlynai.

Jautis

Šį mėnesį pranašaujamas didysis jėgų atplūdis. Rodos, fizikos dėsniai negalios – pajėgsite pakelti net Puntuko akmenį. Bet per daug nesidžiaukite, pasitaikys dienų, kai nepavyks nė parūdijusio agurkų dangtelio atidaryti – liūdės skrandis, liūdės ir agurkai stiklainyje. Nusiskuskite visus (visus) plaukus.

Dvyniai

Bėga žemė iš po kojų? Juda, dreba ir kitaip vinguriuoja? Iš tiesų, tai ji tikrai juda. Dar pradinėse klasėse sužinojom, kad ji apskrieja aplink Saulę per 365 dienas, o aplink savo ašį apsisuka per 24 valandas. Jei iškyla problemų, trumpam sustokite ir apmąstykite viską plačiai atmerktom akim, laiko turi ir kas jau kas, bet žemė tikrai nepabėgs. Užsiriškite šaliką ant kairės kojos.

Vėžys

Bonjour. Jūs šį mėnesį labai susidomėsite viskuo, kas prancūziška. Šampanas, šampinjonai, Crème brûlée, riaušės, nepatikimos mašinos ir socializmas. Viską mėginsite atkartoti. Su riaušėm bus sunkiau, bet socializmą ir nepatikimą mašiną jums bus nesunku sukurti ir čia pat Lietuvoje. Šį mėnesį nešiokite dryžuotus marškinius bei keletą supintų svogūnų.

Liūtas

Atrasite savyje nuotykių ieškotojo savybių. Nusipirksite atitinkamą kepurę, rimbą, mačetę, revolverį ir užsisakysite bilietą į Madagaskarą, ieškoti paslaptingosios Kandulkų genties legendomis apipinto brangakmenių lobio. Deja, atsiminsite, kad jums labiau patinka traškučiai, telikas, krepšinis ir nieko gero iš jūsų svajonių neišeis. Šį mėnesį jums tiks kaklaraištis (arba šalikas), su nepadoriu tekstu....

Mergelė

Gali kilti nenumaldomas noras atkartoti nacių karo nusikaltimus. Deja, jūsų nelabai bus galima dėl to kaltinti, nes eilės ligoninėse tikrai yra nenormalios. Nejaugi taip sunku paskirti laiką, kuriuo kiekvienas pacientas atvyks pas gydytoją? Ai, ar minėjau, kad galite sulaukti nenumatytų sveikatos problemų? Šis mėnuo – purpurinės nosies.

Svarstyklės

Susidomėsite klasikinės graikijos vaizduojamuoju menu, literatūra ir filosofija. Galite šiek tiek nusivilti, kad šiuolaikiniai graikai nėra tokie energingi, išradingi, nuovokūs, ar įdomūs, o tiktai valgo riebų maistą, šoka vienintelį šokį, kurį moką, verkia dėl nubraukto 14-to atlyginimo ir renkasi į anarchistų susirinkimus, per kuriuos nutaria protestuojant susprogdinti benzino kolonėlę, nes, jų nuomone, benzino kaina yra socialiai neteisinga... Nešiok dryžuotą beretę.

Skorpionas

Jus aplankys ateiviai iš Policijos galaktikos. Bus labai mandagūs, tol kol paklusite jų reikalavimams. Taip pat jie bus griežti ir labai aiškūs ir tikslūs su savo reikalavimais. Patartina nenaudoti jokių nelegalių substancijų, ypač tokių, kurios prasideda M, trečia raidė R, penkta Ch, paskutinė A... Nes tada gali tekti pasitrankyti po Teismo žvaigždyną. O ten keliai visada dulkėti. Raudonas klouno perukas, tau šį mėnesį neš sėkmę.

Šaulys

Amerikoje per šiuos rinkimus pozicijas atsikovojo dešinieji, padedami radikalių dešinių pažiūrų judėjimo pavadinimu „Arbatėlė“ (pavadinimas kilęs nuo „Bostono arbatėlės“ ). Tai žymiai neturėtų paveikti užsienio politikos, tačiau gali stipriai pakenkti Obamos planuojamoms vidaus reformoms (ypatingai sveikatos apsaugos ir ekonomikos skatinimo). Bet tau tai taip nerūpės, kad net tikriausiai visą horoskopą tingėjai perskaityti. Šį mėnesį nešiok skirtingo dydžio kojines ir batus.

Ožiaragis

Mėgstate lošti lošimo kauliukais? Metate, metate, bet nesiseka? Nesijauskite taip lyg visi kiti aplink laimės kūdikiai. Nusiraminkite ir atsipalaiduokite, nes pasakysiu vieną dalyką – jums tikrai nesiseks ir toliau. Ne jums draugauti su kortų kaladėmis ir lošimo kauleliais. Jei ir toliau rizikuosite, šampano skonio nepajusite, nors patarlė ir sako visiškai priešingai. Nešiokite išvirkščias kelnes.

Vandenis

Ei, ar girdi mane? Taip aš čia, štai čia. Čia tavo šaldytuvas, nauji produktai jau seniai nepasiragino užsukti pas mane į svečius. Tu kažkoks susimąstęs ir užsimiršęs šį mėnesį. Oi atleiskite, jus juk STUDENTAS. Viskas normalu, šaltoji skrynia pratusi prie studento poreikių. Bet vistiek kartais prisimink bent kokį obuoliuką vidun įmesti ar pieno pakelį įdėti. Ir šį mėnesį visada nešiokite oranžines gumines pirštines

Žuvys

Kaip nuskandinti krokodilą? Kaip ištraukti kubinę šaknį iš bato? Šie ir dar daugiau kitų panašių klausimų jus kamuos šį mėnesį, į kuriuos neturėsite reikiamų atsakymų. Ateis ta valanda, kai atrasite paslėptus atsakymus galbūt savo švarko kišenėje, gal pas draugą po lovą, o gal net knygose, kurios jau ne pirmu voratinkliu apsitraukė pas tamsta lentynose ir pačios raidės jau bebaigę nusitrinti. Nepamirškite šį mėnesį visur vaikščioti su ryskiaspalviais kaliošai.

Šauniausio studentiško leidinio „Njuspeipis“ informacija.

logotipas/Njuspeipis.lt
logotipas/Njuspeipis.lt

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius