-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaune studentai prieš jaunimo dienas išpuošė miestą balionais

Kaune trečiadienį startuoja jau tradiciniu tapęs renginys „Kauno Jaunimo Dienos 2014”. Renginio organizatoriai kviečia visą Lietuvos jaunimą susiburti akademiškiausiame Lietuvos mieste. Jau nuo ankstaus ryto kauniečiams apie renginį pranešė daugybė balionų Laisvės alėjoje.
Kaune rengiamos jaunimo dienos
Kaune rengiamos jaunimo dienos / Kauno jaunimo organizacijų sąjungos „Apskritasis stalas“ nuotr.

„Kauno Jaunimo Dienos, yra vienas iš įdomiausių metų renginių ir puiki proga visoms mūsų miesto jaunimo organizacijoms susiburti dirbant dėl vieno tikslo”, – sakė pagrindinė renginio organizatorė Vaineta Parnarauskaitė. 

Šiais metais renginio programoje organizatoriai kviečia dalyvius atvykti į įvairias paskaitas apie verslo kūrimą, pasiklausyti sėkmės istorijų, dalyvauti orientacinėse varžybose, susipažinti su kitų jaunimo organizacijų veiklomis ir, be abejo, sudalyvauti Kauno miesto jaunimo apdovanojimuose, kuriuose pagerbiami labiausiai laikinosios sostinės jaunimui nusipelnę žmonės.

Renginį organizuoja Kauno jaunimo organizacijų sąjungos „Apskritasis stalas” nariai, KTU Sporto centras bei Kauno kultūros centras – Tautos namai. Pilną renginio programą ir daugiau informacijos apie numatomus renginius galite rasti socialiniame tinkle „Facebook “– https://www.facebook.com/events/690911460999868/?fref=ts.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius