-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kolumbijoje mokytojas rašydavo gerus pažymius už seksą su mokiniais

Kolumbijoje 65-erių Gilberto Gonzalezas Ariasas kaltinamas tyčia rašęs moksleiviams blogus pažymius – esą vėliau jis vaikams pasakydavo, kad gali ištrinti šiuos įvertinimus, tereikia su juo sugulti į lovą.
Antrankiai
Antrankiai / Photos.com
Temos: 2 Mokytojai Kolumbija

Kaip skelbia portalas mirror.co.uk, mokytojas, kuris, kaip įtariama, pažadėdavo moksleiviams gerus pažymius, mainais į seksą buvo sulaikytas.

G.Gonzalezas Ariasas buvo sulaikytas vilkintis tik apatinius. Kartu su juo tuo metu užtiktas ir moksleivis – taip pat vien su apatiniais. Įtariama, kad kai moksleiviai sutikdavo užsiimti su mokytoju seksu, jis ištrindavo prastus jų įvertinimus, kurie, kaip įtariama, buvo rašomi tyčia.

Šiaurės Kolumbijos mieste – Santa Barbara de Pinto – vienos iš mokyklų moksleivė sutiko susitikti su mokytoju remontuojamame name, tačiau kartu į draugiją pasiėmė tėvą ir policijos komandą.

Mergaitės tėvas vos įžengęs į namą smogė mokytojui. Tuo metu vienas iš pareigūnų filmavo įvykio vietą, o kitas surakino mokytojo rankas antrankiais.

Šiuo metu vietos pareigūnai aiškinasi, ar daugiau moksleivių nukentėjo nuo šio mokytojo. Jie teigia gavę dar tris skundus prieš vyrą.

„Po to, kai jį sulaikėme, dar trijų vaikų tėvai parašė skundus“, – sakė vietos policijos vadovas Johnas Jairo Rodriguezas. ​

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius