-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

KTU EVF studentai jau švenčia Kalėdas

Plazdančios satino suknelės, grindiniu kaukšintys aukštakulniai, įspūdingi aksesuarai – taip atrodė žavingosios KTU Ekonomikos ir vadybos fakulteto studentės, atvykusios į tradicinį fakulteto renginį „Vadybos Kalėdos“.
Vadybos Kalėdos
Vadybos Kalėdos / KOBRA TV nuotr.

Nuo žavingų ir pasitempusių merginų neatsiliko ir vaikinai, kurie šventėje merginas viliojo ne tik 
savo šypsenomis, bet ir nepriekaištinga išvaizda. Kasdienius rūbus vyriškosios lyties atstovai pakeitę į klasikinius juodus ar kai kas net į geltonus, žalius, raudonus kostiumus atrodė išties šventiškai ir originaliai. Niekas neišdrįs paneigti – gruodžio 16 dienos vakarą EVF studentai praleido išties triukšmingai bei linksmai.

Dar neįėjus į salę „Vadybos Kalėdų” dalyviai buvo kviečiami simboliškai pasivaišinti šampanu, be kurio tikriausiai neįsivaizduojama nė viena metų pabaigoje švenčiama šventė. Renginio organizatoriai buvo ypač dėmesingi dailiosios lyties atstovėms – kiekviena mergina gavo po rožę. Žinoma, „Vadybos kalėdose“ dalyvavo ir Senelis Šaltis, su kuriuo visi, kas tik norėjo, galėjo nusifotografuoti ar  prisimenant senus darželio laikus, pasakyti jam eilėraštį.

Šiais metais pagrindiniu „Vadybos Kalėdų“ štrichu tapo šokių konkursas, kuriame jėgas nusprendė išbandyti septynios studentų poros. Susumavus komisijos ir žiūrovų balsus, pirmąją vietą iškovojo pirmakursiai Živilė Mažeikaitė ir Rytis Druskinis, visus sužavėję Hip hopu tango ritmu. Aistringas šiek tiek net agresyvus Ryčio ir Živilės šokis garantavo jiems taip trokštamą pergalę. Garbingoji antroji vieta atiteko Čia čia sušokusiems Jolantai Lukauskaitei ir Lukui Fiodorovui, trečiąją vietą užėmė Ieva Tamošauskaitė ir Lukas Vasiliauskas, kurie  savo kojas kilnojo Džiaivos ritmu.

Linksmą bei jaukią „Vadybos Kalėdų“ nuotaiką taip pat kūrė ir dėstytojai, aktyviai kartu su studentais dalyvavę katedrų mūšyje, kurio nugalėtoja tapo Ekonomikos ir tarptautinės prekybos katedra. 

„Visos fakulteto katedros yra svarbios, bet tik su viena katedra jūs išplauksite į tarptautinius vandenis“ – juokavo pergalės žodį pakviestas tarti studentas. Išaiškinus studentams ir dėstytojams ruoštų užduočių nugalėtojus, ant scenos pasirodė Justinas Lapatinskas, kuris pakvietė šokti pagal jo atliekamą muziką. Dinamiška visus šventės dalyvius įtraukianti renginio programa neleido nuobodžiauti ir tik dar kartą patvirtino, kad būsimieji vadybininkai, finansininkai, marketingistai, ekonomistai žino, kaip organizuoti bei švęsti „Vadybos Kalėdas“.

VIDEO: KobraTV - Reportažas - KTU VFSA Vadybos kalėdos 2011

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius