-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

KTU Karjeros centras kviečia į seminarą „Kaip sukurti verslo imperiją?“

Kauno technologijos universiteto (KTU) Karjeros centras trečiadienį, 16.30 val., kviečia į Visvaldo Matijošaičio seminarą KTU auloje (A.Mickevičiaus g. 37) „Kaip sukurti verslo imperiją?“. Jis – vienas iš kasmetinio seminarų ciklo „Karjeros lyderiai“ seminarų.
Visvaldas Matijošaitis
Visvaldas Matijošaitis / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Seminaro lektorius Visvaldas Matijošaitis – žinomas verslininkas, visuomenės veikėjas, mecenatas. „Vičiūnų“ grupės – didžiausios žuvies ir jos produktų pardavėjos Lietuvoje ir Europoje – steigėjas ir vadovas ne tik sukūrė 5 000 darbo vietų, bet ir už visuomeninę veiklą buvo apdovanotas LietuvosRespublikos Prezidento Riterio kryžiaus ordinu „Už nuopelnus Lietuvai“.

Seminare V.Matijošaitis kalbės apie savo karjeros kelią. „Nuo pirmosios dienos versle patyriau daugybę įvairių išbandymų“, – sakė verslininkas ir pridūrė, kad seminare stengsis įvardyti vadovams būdingas savybes, padedančias kurti sėkmingą verslą, apžvelgs galimybes ir sunkumus, kurie tyko kuriančiųjų verslą Lietuvoje. V.Matijošaitis svarstys, ar kiekvienas gali kurti verslą ir kaip reikėtų skatinti Lietuvos jaunimo verslumą. Verslininkas stengsis įvardyti sėkmingo verslo formulę.

Prieš prasidedant seminarui „Vičiūnų“ įmonių grupė ir KTU pasirašys ilgalaikio bendradarbiavimo sutartį, kuria abi šalys įsipareigos kartu rengti ir įgyvendinti mokslinių tyrimų, technologinės plėtros ir žmogiškųjų išteklių projektus, tobulinti studijų programas, organizuoti studentų mokomąsias praktikas ir gerinti įgytų žinių pritaikomumą darbo vietoje.

Remiantis šia sutartimi „Vičiūnų“ įmonių grupė ne tik dalyvaus plečiant ir modernizuojant Universiteto materialinę bazę, bet ir įsteigs kasmetines stipendijas geriausiems Universiteto studentams.

„Karjeros lyderiai“ – jau septintus metus KTU Karjeros centro organizuojamas seminarų ciklas, kurį sudaro penki susitikimai su stipriomis, reikšmingų profesinių aukštumų pasiekusiomis asmenybėmis. Seminaruose studentai turi unikalią galimybę diskutuoti su įvairių sričių lyderiais, iš jų sulaukti patarimų, atsakymų į rūpimus klausimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius