Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos verslo kolegijos studentai aplankė Klaipėdos vaikų globos namų „Smiltelė“ auklėtinius.

Kaip ir kiekvienais metais, taip ir šiais metais, Lietuvos verslo kolegijos studentai tęsė tradiciją prieš didžiąsias metų šventes aplankyti Klaipėdos vaikų namų „Smiltelė“ auklėtinius.
Apsilankymas vaikų globos namuose.
Apsilankymas vaikų globos namuose. / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Globos namai

Rekreacijos ir turizmo verslo vadybos trečio kurso studentė Erika Strakšaitė kartu su kitais studentais vaikų namų auklėtiniams paruošė pasaką-žaidimą. Vaikai bendravo ir žaidė drauge su pasakų bobute, Pepe ilgakojine, Batuotu katinu, Karlsonu, kuris gyveno ant stogo ir kitais puikiai pažįstamais pasakų personažais. Vaikučiai taip pat paruošė programą svečiams iš Lietuvos verslo kolegijos.

Lietuvos verslo kolegijos direktorė doc.dr. Angelė Lileikienė didžiuojasi aktyviais ir motyvuotais kolegijos studentais, kurie nori suteikti džiaugsmo vaikams, atsakingai ruošiasi ir aplanko vaikų namų auklėtinius. Direktorė tiki, kad ši graži tradicija, aplankyti mažuosius vaikų namų auklėtinius ir toliau tęsis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius