Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Merkurijus keliauja į Ameriką!

Merkurijus – jau 35-uosius metus skaičiuojančios Vilniaus universiteto Ekonomikos fakulteto dienos, kurios jau balandžio 11-14 dienomis šurmuliuos Saulėtekyje.
Merkurijus keliauja į Ameriką!
Merkurijus keliauja į Ameriką! / VU SA Ekonomikos fakultete nuotr.

Studentiškos pramogos bei netradicinės paskaitos aktualiomis temomis kvies studentus bei visus kitus norinčius originaliai ir turiningai praleisti laiką.

Tikriausiai ne vienam Amerika asocijuojasi su svajonių šalimi, kuri šiemet bus tiesiog pasiekiama ranka, nes būtent šį pavasarį vyks Merkurijus‘11 American Edition! Vilniaus universiteto Ekonomikos fakultetas dovanoja Jums žaliąją kortą, kuri leis pajusti Amerikos dvasią ir prisiliesti prie savo svajonių. Renginį užpildys originalios amerikietiškos pramogos, o specialios paskaitos aktualiomis temomis kvies studentus bei visus kitus norinčius turiningai praleisti laiką.

Šventės atidarymas – staigmenų metas

Jau balandžio 11 d. Merkurijus kvies jaunimą į šventės atidarymo koncertą studentų miestelyje Saulėtekyje. Čia pasirodys daugybė perspektyvių muzikos grupių, kurios gros ir linksmins studentus net 5 valandas, o savo jėgas išbandyti kvies gausybė konkursų bei žaidimų. Renginį ves televizijos laidų ir projektų veidas Rolandas Vilkončius, žodį tars renginio svečias ir Vilniaus universiteto Ekonomikos fakulteto alumni tarybos pirmininkas Petras Auštrevičius. Grandiozinį atidarymo šou vainikuos fejerverkų šou bei tradicinis EF raidžių įžiebimas bendrabučių languose.

Akademinė dalis – nuo Igno Staškevičiaus iki Valdo Adamkaus

Merkurijaus dienų akademinė dalis studentus kvies giliau pažvelgti ne tik į ekonomikos subtilybes, bet ir lyderystę, etiką bei racionalų mąstymą. Kaip niekad gausus žinomų Lietuvos ekonomistų bei visuomenės veikėjų būrys pasidalins patirtimi su Universiteto studentais ir jo svečiais. Ignas Staškevičius atskleis verslininko egzamino klausimus, Antanas Danys leis pažvelgti į bankų valdymo kriziniu laikotarpiu ypatumus, o Raimondas Kuodis supažindins su laimės ekonomika. Aušra Maldeikienė kvies pamąstyti, ar turi perspektyvą jaunas žmogus Lietuvoje. Akdeminės dalies kulminacija – Jo Ekscelencijos LR Prezidento Valdo Adamkaus paskaita, kurioje bus pasidalinta išmintimi apie šių dienų lyderystę. Belieka tik rasti kelią pas mus!

Merkurijaus dienos studentus kvies aktyviai praleisti laisvalaikį

Balandžio 11-14 dienomis VU Ekonomikos fakulteto studentų bei svečių laukia dešimtys smagiausių žaidimų, konkursų bei užsiėmimų. Profesionalios šokių pamokos, protų kovos, amerikietiškų filmų vakaras, mėsainių valgymo turnyras, šmaikščios viktorinos, kvapą gniaužiančios orientacinės varžybos automobiliais, nauju kampu atrasti populiarūs žaidimai bei daugybė prizų – visa tai ir dar daugiau laukia Jūsų Merkurijus. American Edition dienų metu. Svarbiausia nepamiršti su savimi geros nuotaikos ir šypsenos!

Balandžio 14 d. „Havana Social Club“ šėls amerikietišku ritmu

Balandžio 14 d. Merkurijaus dienos kvies į grandiozinį renginio uždarymą klube “Havana Social Club”. Jaunimą linksmins būrys muzikos atlikėjų: NO DJs mash ups (Vee Diawara kartu su Baiba Skurstene), The Sneekers, Skyders, Flaxen Beats, Sweetsalt, V.Outus, Woop, M&K. Vakaro metu, turėsite unikalią galimybę kardinaliai pakeisti šukuoseną, padedami profesionalių Schwarzkopf stilistų. Geros nuotaikos užtaisas – garantuotas!

Ar jau žinai, ką veiksi balandžio 11 – 14 dienomis? Apsilankyk!!!

VIDEO: Merkurijus. American Edition

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius