-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Rotary akademija“ kviečia jaunuolius tobulintis kartu su patyrusiais mentoriais

Jau startavo šeštus metus iš eilės vykstantis Kauno Rotaract klubo ir visų miesto Rotary klubų bendras projektas – „Rotary akademija 2015“.
„Rotary akademijos“ dalyviai
„Rotary akademijos“ dalyviai / „Rotary akademijos“ nuotr.
Temos: 1 Rotary

Šis projektas paremtas mentorystės principu, kuomet didelę profesinę bei gyvenimišką patirtį sukaupę Lietuvos Rotary klubų nariai, tampa asmeniniais mokytojais ir padeda Lietuvos aukštųjų mokyklų studentams apsibrėžti trumpalaikių bei ilgalaikių tikslų įgyvendinimą, tapti sėkmingais visuomenės piliečiais.

Pagrindinis „Rotary akademijos“ tikslas – įkvėpti, skatinti studentų smalsumą, padėti jiems atrasti savo kelią naudojantis mentorių sukaupta patirtimi, ugdyti ateities lyderius. Kasmet į projektą registruojasi dešimtys aktyvių studentų, tačiau galimybė dalyvauti šiame projekte tenka tik projekto atrankos komisiją lyderio savybėmis ir aukšta motyvacija labiausiai įtikinusiems dalyviams.

Pagrindinis „Rotary akademijos“ tikslas – įkvėpti, skatinti studentų smalsumą, padėti jiems atrasti savo kelią naudojantis mentorių sukaupta patirtimi, ugdyti ateities lyderius.

„Rotary akademija 2015“ vyks Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Panevėžyje. Registracija į Kauno „Rotary Akademiją 2015“ projektą vyksta nuo lapkričio 20 d. iki gruodžio 20 d. internetinėje svetainėje www.rotaryakademija.lt.

Kiekvienam studentui, įveikusiam projekto atrankos etapus, bus suteikta išskirtinė galimybė keturis mėnesius bedradarbiauti su asmeniškai jam ar jai paskirtu mentoriumi. Kaip rodo ankstesnių metų patirtis organizuojant projektą, studentai ir mentoriai palaiko ryšį, sėkmingai bendrauja projektui pasibaigus. Studento ir mentoriaus bendravimas vyks atsižvelgiant į dalyvių poreikius bei pagrindinius projekto tikslus.

Mentorystė – bendradarbiavimas, kuris patenkina asmenybės augimo poreikius. Mentorius yra lyderis, kuris padeda atskleisti potencialą. Mentorystė nesiekia nurodyti teisingus sprendimus, jos tikslas padėti nukreipti teisinga linkme. Tai palaikomasis ryšys tarp labiau patyrusio asmens, kuris dalinasi patirtimi su žmogumi, kuris siekia tobulėti ir turi noro bei tikslą augti profesinėje srityje.

Motyvuotų, iniciatyvių ir žingeidžių studentų auditoriją padeda pasiekti projekto informaciniai partneriai KTU universitetas, VDU universitetas, LSMU universiteto studentų atstovybė, „Verocafe“. Pagrindinis projekto informacinis partneris ir rėmėjas ISM Vadybos ir ekonomikos universitetas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius