-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Misteris Klaipėdos studentas mėgaujasi šlovės spinduliuose (nuotraukos)

Prieš daugiau nei mėnesį išrinktas Misteris Klaipėdos studentas Andrius Sabaliauskas, studijuojantis Klaipėdos valstybinėje kolegijoje vis dažniau pastebimas įvairiuose miesto renginiuose, kartu su kitais septyniais „Misteris Klaipėdos studentas 2010-ieji“ finalistais, jie demonstruoja „Tina dance“ choreografų sukurtą šokį su mažaisiais misteriukais, ne išimtis buvo ir Tarptautinei šokių dienai Klaipėdoje surengtas renginys Atgimimo aikštėje.
Andrius Sabaliauskas
Konkurso dalyviai / VšĮ „Muzikos perlai“ nuotr.
Temos: 2 Studentai Klaipėda

Vaikinų pasirodymas išties sužavėjo susirinkusią publiką, teigiama VšĮ „Muzikos perlai“ pranešime.  Be to Andrius buvo pakviestas ir į kelias fotosesijas pabūti modeliu. Kaip gi jaučiasi Misteris Klaipėdos studentas, turėdamas šį titulą?

Kodėl nusprendei dalyvauti šiame konkurse?

Norėjau tiesiog išbandyti savo jėgas.

Ar tikėjaisi laimėti?

Pradžioje galvojau, dalyvausiu ir tiek, gerai praleisiu laiką ir viskas. Bet kai patekau į finalą, širdyje užvirė azartas. Visi oponentai buvo stiprūs. Na, kad kažkokį titulą laimėsiu, tarkim, publikos simpatijos ar panašiai, tikėjausi, apie patį aukščiausią titulą, dar nedrįsau galvoti, tiesiog dariau ant scenos, ką širdis liepia. Bet, arėjant kulminacijai, ištikro jaudinausi, giliai viduje jaučiau, kad turiu šansą ir galiu laimėti.

Kaip manai, kodėl būtent tave išrinko Misteriu Klaipėdos studentu 2010-ieji?

Manau, tai kad scenoje jaučiausi laisvai ir paprastai, patinka būti scenoje. Daug turėjau palaikymo komandos, draugų. Taip pat pliusą uždėjo ir karate pasirodymas.

Ar daug buvo pasiruošimo šiam konkursui?

Mes visi dalyviai daug ruošėmės, statėme šokius su „Tina dance“, dalyvavome fotosesijoje pas Dovilę Čižaitę, lankėmės soliariume, buvome grožio salone, kur mus padailino bei apkirpo. Visi buvome draugiški, puikiai susigyvenome. Pats asmeniškai, nieko daugiau nesiruošiau, tiesiog buvau savimi.

Ar pasikeitė kas nors tavo gyvenime po laimėjimo?

Laimėjimas paglostė širdį, supratau kad ir kiek sunkiai dirbtum, gyvenimas visada apdovanoja ir atlygina už tai. Įgavau dar daugiau pasitikėjimo savimi.

Kokiais būdais planuoji prisidėti prie Klaipėdos studentijos teisių gynimo visuomenėje?

Šiuo metu pastebiu, kad studentų teisės yra labiau ginamos, į jas dažniau yra atsižvelgiama. Puikiai dirba Lietuvos studentų sąjunga (LSS), kuri gina studentų teises.

Didžiausią problemą matau stipendijų dydžiuose. Manau, jei stipendijos būtų didesnės studentai, daugiau laiko galėtų skirti studijoms ir kitai studentiškai veiklai. Nes šiuo metu daug studentų dirba, būtent dėl tos priežasties, kad neužtenka stipendijos, to pasekoje, kenčia studijos. Bet tai jau valstybės problema, apie kurią galima daug kalbėti.

Kaip pats prisidėsiu prie studentijos teisių gynimo?

Manau, kiekvienas turi ginti savo teises, o šiaip kiek turiu laiko stengiuos prisidėti prie kiekvienos studentiškos akcijos.

Ar jau pasinaudojai pagrindiniu prizu – visus metus važinėtis nemokamai „Uostamiesčio taksi“?
Ypatingas prizas, juo pradėjau naudotis prieš porą savaičių. Uostamiesčio taxi darbuotojai labai noriai bendrauja ir vežioja mane, ten kur aš noriu. Jėga:)

O kaip sporto klubas, ar jau pradėjai rūpintis savo sveikata sporto klube „Eola“?

Taip, kaip tik pereitą savaitę pradėjau lankyti šį sporto klubą. Kadangi esu labai užimtas paprastom dienom, į šį sporto klubą einu savaitgaliais. Sportuoju, mėgaujuosi sūkurine vonia ir t.t. Labai puikus aptarnavimas, ir puiki atmosfera.

Ar esi pasiryžęs pasinaudoti ir ekstremaliąja dovana-šuoliu parašiutu?

Taip. Manau tai geriausias prizas man. Kažkas tikrai ypatingo, kristi iš 3 km aukščio. Stebiu įrašus, kaip tai vyksta, analizuoju, žiūriu parašiutininkų šuolius. Esu žmogus norintis daug ką išbandyti. Tai manau bus įvykis, kurio ilgai neužmiršiu. Susikviesiu daug draugų, kad būtų linksmiau ir mane palaikytų. Visa tai filmuos kamera, nes kartu su manimi šoks profesionalus filmuotojas, kuris viską įamžins. Bus įdomu pažiūrėti visa tai iš šalies.

Po laimėjimo gauni daugiau merginų dėmesio nei prieš tai?

Merginų dėmesio niekada netrūkdavo. Dabar jo dar daugiau.

Moterų grožio konkursuose laimėtojai privalu neištekėti ištisus metus, ar reikėtų šį punktą įtraukti ir į „Misteris Klaipėdos studentas“ nuostatus? Ar tau nebūtų baisu, jei reikėtų laikytis šios nuostatos?

Kaip sakoma širdžiai neįsakysi, ir jei yra tikra meilė, niekas negali sustabdyti to, netgi nuostatai ar kažkokios taisyklės. Manau nereikėtų to įtraukti ir nesuvaržyti dalyvių.

Kokios gyvenime vertybės tau svarbiausios?

Išsilavinimas, sveikata, intelektualinis ir dvasinis tobulėjimas, saviraiška, bendravimas, supratimas, pagalba kitam.

Ar turi susikūręs idealios moters paveikslą?

Mano ideali moteris, turėtų būti blondinė, aukštoka, protinga, turinti savo nuomone, nerūkanti, sportiška, seksuali ir šiaip pašėlusi, linksma panelė.

Ką Misteris Klaipėdos studentas planuoja nuveikti per artimiausius 5-erius metus?

Visų pirma, noriu pasibaigti studijas, pakeliauti. Mano planuose kultūros vadybos pakraipos magistro laipsnis. Tikriausiai jo sieksiu ne Lietuvoje. Žinau tiksliai, kad per ateinančius 5 -erius metus tikrai noriu susirasti sau drauge, gal net žmoną. Aišku, visų pirma, reikia susikrauti bagažą, tačiau apie vaikus dažnai pagalvoju. Man greitai bus 25 metai, tai penkių metų laikotarpyje nenustebkit jei išvysit su vežimėliu:). Kas susiję su darbine veikla, kadangi studijuoju kultūrinės veiklos vadybą-renginių organizavimą ir toliau dirbsiu pramoginį darbą, kuris man labai patinka. Planuose yra ir karate juodas diržas, kurio labai nuosekliai siekiu.

Konkursas, kuris vyko klube „Manhattan“, buvo įspūdingas. Dalyviai demonstravo savo įvairius talentus, kurie buvo išties įdomūs: automobilių tvarkymas, deserto gaminimas, kovos menai bei kt. Taip pat demonstravo „Kaubojaus sapno“ drabužių kolekciją, bikini. Na, o daina „Reikėjo berniukams“, kurią visi dalyviai atliko kartu su jaunuoju talentu Nedu Šiuipiu bei dainininke Rasa Kaušiūte nuskambėjo puikiai.

Dalyvius vertino: paskutinysis „Mis Klaipėda“ organizatorius Alvydas Dzemionas, šokių studijos „Tina dance“ vadovė Kristina Navickaitė – Tina, grožio ir stiliaus namų „Viva“ atstovė bei atlikėja Rasa Kaušiūtė. Jie be pagrindinio Misterio Klaipėdos stdentas titulo išrinko Misterį eleganciją, kuriuo tapo Pranas Plaipa iš Klaipėdos valstybinės kolegijos, Misterį Foto – Aurimą Miknių iš Klaipėdos universiteto. „Vakarų ekspreso“ internetinėje svetainėje vykusio balsavimo metu buvo išrinktas Misteris Publika, juo tapo Dmitrij Vasilenko iš Soacialinių mokslų kolegijos.
Pagrindiniai šio konkurso prizai – visus metus nemokamai važinėti „Uostamiesčio taksi“ automobiliais, sporto klubo „Eola“ abonementas, Klaipėdos parašiutininkų klubo šuolis parašiutu, parduotuvių tinklo „Kaubojaus sapnas“ stilingi džinsai, fotografės Dovilės Čižaitės asmeninė fotosesija, dienraščio „Vakarų ekspresas“ prenumeratos, šokių studijos „Tina dance“ privačios pamokos.

Konkurso organizatoriai, VšĮ „Muzikos perlai“, ketina ir kitąmet organizuoti šį konkursą, nes jis pavyko.

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius