-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Studentų organizacija BEST Kaunas naujus mokslo metus pradės rekordu

Studentų organizacija BEST Kaunas kartu su didžiausia Lietuvoje telekomunikacijų kompanija TEO, siekdami atkreipti visuomenės dėmesį į telekomunikacijų įrangos rūšiavimo svarbą, organizuoja kūrybos dirbtuves „Žaliosios telekomunikacijos“. Šiuo projektu siekiama parodyti, kad nusidėvėjusi telekomunikacijų įranga, kaip ir visos atliekos, turi būti perdirbama ir antrą kartą panaudojama naujiems, įdomiems daiktams kurti.
BEST Kaunas
BEST Kaunas

Kūrybinių dirbtuvių metu iš įvairių telekomunikacijų įrangos dalių komandos kurs didelius paveikslus ant faneros lakštų. Iš sukurtų paveikslų bus sudėtas milžiniškas koliažas, kuris pretenduos patekti į Lietuvos rekordų knygą.

Kad telekomunikacijos įranga gali atgimti dar nematytu pavidalu įrodys gerai Lietuvoje žinomas menininkas Modestas Vasiliauskas. Nepaprastų gabumų kūrėjas sukurs šešių suknelių kolekciją, skirtą specialiai šiam renginiui. Modesto darbo rezultatus galės išvysti kiekvienas norintis, nes merginos pasipuošusios šiomis suknelėmis pasitiks būsimus dalyvius ir lankytojus.

Kiekvienas neabejingas rekordams ar norintis pažiūrėti, kaip ši idėja tampa įgyvendinama, yra kviečiamas ateiti rugsėjo 2d. 12val. Į KTU Elektronikos rūmus (Studentų g. 50, Kaunas).

O jei namie turi nenaudojamos telekomunikacinės įrangos, atnešk ją į specialius renginio vietoje pastatytus konteinerius ir taip prisidėk prie telekomunikacijos įrangos rūšiavimo. Daugiausiai jos atnešusiajam (–ai) bus įteiktas prizas, o visi atnešusieji gaus smulkius suvenyrus!

Daugiau informacijos BEST Kaunas internetinėje svetainėje adresu http://best.ktusa.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius