-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tik įpusėjusi akcija jau viršijo visus lūkesčius (nuotraukos)

Dar tik įpusėjusi kraujo donorystės akcija „Studente, ką Pjūklas atima, tu gali išgelbėti“ jau per pirmąją savaitę viršijo visus organizatorių lūkesčius.
Akcijos „Studente, ką pjūklas atima, tu gali išgelbėti“ akimirkos Lietuvos sveikatos mokslų universitete Kaune.
Akcijos „Studente, ką pjūklas atima, tu gali išgelbėti“ akimirkos Lietuvos sveikatos mokslų universitete Kaune. / „Acmefilm“ nuotr.

Anot „Kraujo centro“ atstovų, buvo tikimąsi, jog visos akcijos metu mobiliuose taškuose pasirodys apie 200 donorų, tačiau toks skaičius buvo surinktas dar nesibaigiant pirmajai akcijos savaitei.

„Tai labai džiuginantys rodikliai, įkvepiantys dar didesniems iššūkiams“, – kalbėjo „Acmefilm“ rinkodaros vadybininkas Ernestas Žiaukas.

Jau trečius metus iš eilės vykstanti akcija apjungia spalio 29-ąją pasirodysiančio filmo „Pjūklas 3D: spąstai atgyja“ reklaminę kampaniją bei geros valios kraujo donorystės akciją.

„Ir nors pirmąją dieną studentų aktyvumas buvo gan vangus, tačiau per kitas kelias dienas ji įsivažiavo ir pasiekė nenumatytus skaičius. Galima sakyti, jog dabar vyksta net tam tikros universitetų varžytuvės, t.y. kurioje mokslo įstaigoje daugiau studentų sutiks padovanoti savo kraujo“, – apie neplanuotas varžybas su šypsena lūpose pasakojo Ernestas.

Pagal dalyvių skaičių, po pirmos savaitės pirmauja Kaune esantis Lietuvos sveikatos mokslų universitetas, kuriame kraujo donorais tapo net 57 jo studentai. Šiaulių universitete pasirodė viso 36 donorai, Vilniaus pedagoginiame universitete – 26, Lietuvos žemės ūkio universitete – 25, Klaipėdos valstybinėje kolegijoje – 19, Vilniaus universitete –13, Klaipėdos universitete – 11. Mažiausiai atėjusiųjų buvo Kauno kolegijoje – tik 7 studentai. Suskaičiavus įpusėjusios akcijos rezultatus, viso per pirmąją savaitę sudalyvavo net 194 kraujo donorai.

„Visiems ateinantiems duoti kraujo „Kraujo centras“ visuomet duodavo po šokolado plytelę, tačiau sumažėjus biudžetams, net ir tai tapo prabanga. Todėl esame dėkingi šią akciją parėmusioms kompanijoms „Copy 1“ ir „Acme Baltija“, skyrusioms ne tik sutartą kiekį dovanų, kuris buvo išnaudotas jau per pirmąją savaitę, bet ir sutikusioms tauraus tikslo vardan padidinti donorams skiriamų dovanų kiekį“,– pasakojo vienas iš akcijos organizatorių Ernestas Žiaukas.

Šią savaitę akcijos mobilieji taškai aplankys šiuos universitetus ir kolegijas:

Vilniuje:

10.25 d. 10:00 ISM, II rūmai, Arklių g.18, 113 auditorija
10.26 d. 10:00 VU, Saulėtekio g. 9

Kaune:

10.25 d. 10:30 VDU, Socialinių mokslų fakultetas, Donelaičio g. 52, 101 auditorija
10.26 d. 10:00 KAUNO KOLEGIJA, Verslo vadybos fakultetas, Pramonės pr. 20
10.27 d. 10:30 KTU, Telekomunikacijų ir elektronikos fakultetas, Studentų g. 50
10.28 d. 10:00 KAUNO KOLEGIJA, Ekonomikos ir teisės fakultetas, Puodžių g. 11

Panevėžyje:

10.27 d. 10:00 PANEVĖŽIO KOLEGIJA, Medicinos ir socialinių mokslų fakultetas, Klaipėdos g. 29

Šiauliuose:

10.26 d. 9:00 ŠU, Socialinių mokslų fakultetas, Architektų g. 1

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius