-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

15min – transliacija iš renginio „Ką „dirbsime“ po 20 metų?“

Šią savaitę Lietuvoje vyksta Nacionalinė karjeros savaitė (NKS), kurios metu įvairių sričių profesionalai supažindina moksleivius su savo specialybėmis. Planuojama, kad „būsiu_“ iniciatyvos rengiama NKS bus rekordiškai aktyvi – įtrauks 16 tūkst. mokinių.
„Ką „dirbsime“ po 20 metų?“
„Ką „dirbsime“ po 20 metų?“ / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Švietimas

„būsiu_“ partneris – naujienų portalas 15min savo skaitytojams siūlo tiesioginę transliaciją iš vieno pagrindinių NKS įvykių – banke „Swedbank“ organizuojamo renginio „Ką „dirbsime“ po 20 metų“. Šio renginio pagrindinis pranešėjas – „Swedbank“ vyriausiasis ekonomistas Nerijus Mačiulis.

Planuojama, kad į renginį susirinks apie 230 vyresniųjų klasių moksleivių, kurie nori sužinoti apie ateities profesijas ir darbo rinkos poreikius bei finansų srities specialybes. Tiesioginė transliacija baigėsi. Kviečiame peržiūrėti įrašą.

Šių metų balandžio 25-28 dienomis vykstanti NKS organizuojama jau ketvirtą kartą, ją globoja prezidentė Dalia Grybauskaitė. „būsiu_“ pateikiamais duomenimis, šios savaitės metu suplanuota apie 600 įvairių profesijų atstovų susitikimų su moksleiviais, kuriuose dalyvaus maždaug 16 000 šalies mokinių. Visoje šalyje prie iniciatyvos šį kartą prisijungė 256 švietimo įstaigos ir maždaug 100 įmonių.

Daugiau informacijos apie iniciatyvą „būsiu__“, kurios iniciatorius yra „Swedbank“, o informacinis rėmėjas – 15min, galite rasti adresu www.busiu.eu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius