-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vadybos ir ekonomikos sričių specialistų dairysis ISM Karjeros dienoje

ISM Vadybos ir ekonomikos universitetas šį ketvirtadienį rengia kasmetinę Karjeros dieną, kurioje dalyvaus žinomos šalies bendrovės ir universiteto studentai bei absolventai.
ISM Vadybos ir ekonomikos universitetas
ISM Vadybos ir ekonomikos universitetas / ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto nuotr.

Universiteto atstovai pastebi, kad Lietuvos versle juntamas žymus pagyvėjimas – pagal susidomėjusių įmonių skaičių vėl grįžtama į tokį lygį, koks buvo prieš krizę.

„ISM, būdamas verslo universitetu, įdomus toms bendrovėms, kurios ieško vadybos ar ekonomikos specialistų. Taigi ir bendrovėms, ir studentams dalyvauti tokioje mugėje ir megzti ryšius yra labai tikslinga. Jaučiame, kad vėl daugiau įmonių ima didinti savo komandas ir vykdo naujų darbuotojų paieškas. Kai kurios jau dabar yra pasiruošusios priimti naujus specialistus, o kitos siekia užmegzti vertingus ryšius su akademine bendruomene ir „augintis“ potencialius būsimus darbuotojus“, – pažymi ISM Karjeros centro vadovė Gintarė Aldonytė.

Vienos iš dalyvausiančių renginyje bendrovių „KPMG Baltics“ personalo vadovės Jurgitos Lasytės-Maciulevičienės teigimu, dalyvavimas tokiuose renginiuose leidžia pažinti nemažai perspektyvių studentų. „Esame aktyviai įsitraukę į universiteto veiklas – dalyvaujame bendruose projektuose, mūsų specialistai dėsto atvirose paskaitose. Tai abipusiai naudingas bendradarbiavimas, mūsų skiriamus resursus laikome investicija į būsimus darbuotojus.“, – sako personalo vadovė. Ji teigia, kad bendrovė kreipia dėmesį į ambicingus studentus ir suteikia jiems galimybes tobulėti audito, mokesčių ir verslo konsultacijų srityse. Šiandien bendrovėje jau dirba keli ISM absolventai.

Šiemet ISM Karjeros dienoje dalyvaus 21 gerai žinoma kompanija, tarp jų „KMPG Baltics“, DnB NORD bankas, „Deloitte“, „Procter & Gamble Baltics“, „Nestle“, „L‘Oreal“, „Statoil Lietuva“, „Lietuvos draudimas“, „Mars“ ir kitos. Pirmoje renginio dalyje vyks įmonių mugė visiems susirinkusiems, o antroje – tiesioginiai interviu tarp įmonių atstovų ir atranką praėjusių geriausių studentų ir absolventų. Norėdami patekti į asmeninį susitikimą su bendrovėmis, studentai ir absolventai turi pateikti savo gyvenimo aprašymą ir motyvacinį laišką.

ISM Karjeros diena 2011 vyks universitete Vilniuje kovo 31 d. nuo 11.30 val. Informacija ir vaizdo siužetas: www.ism.lt/karjerosdiena2011.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius