-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus universiteto „Karjeros dienos 2011“ startuoja vasario 22 dieną

Novatoriškas mėnesio trukmės projektas sujungs per 50 renginių: atidarymo diskusiją, žinomų lektorių seminarus, orientacines varžybas, projekto naujovę – naudingų konsultacijų savaitę, ekskursijas, praktinius įmonių mokymus ir Karjeros mugę. Organizatoriai skatins studentus atsigręžti į karjerą, asmeninį tobulėjimą ir tikslo siekimą.
Studentai
Studentai / Egidijaus Jankausko/dienraščio „15 minučių“ nuotr.

Vasario 22 dieną, atidarymo metu, bus surengta panelinė diskusija. Jos dalyviai – verslo, akademinio bei viešojo sektoriaus atstovai – atskleis savo požiūrius diskutuodami tema „Ko reikia, kad jaunimas sėkmingai įsilietų į darbo rinką?“. Jau kitą dieną po atidarymo prasidės dvi savaites truksiantis seminarų ciklas. Žinomi visuomenėje įvairių sričių profesionalai, konkurencingiausių įmonių vadovai dalinsis asmenine patirtimi, pasakos apie karjerą: jos iššūkius ir klaidas, lemiamus sprendimus ir sėkmės kainą.

Sektinų pavyzdžių ir efektyvaus darbo rezultatų įkvėpti studentai kovo 9 dieną galės dalyvauti orientacinėse varžybose. Keliaudami per įmonėse įsteigtus punktus, studentai susipažins su naujo produkto įdiegimo į rinką etapais. Kovo 8 dieną projekto organizatoriai pakvies jau į kitokio pobūdžio seminarus. Naudingų konsultacijų savaitės lektoriai-įmonių atstovai studentams patars asmeninių finansų valdymo, karjeros planavimo klausimais, atskleis, kaip tapti sėkmingu šiuolaikiniu vadovu, mokys planuoti laiką. Kvalifikuoti teisininkai patars, į ką būtina atkreipti dėmesį įsidarbinant, ir supažindins su teisiniais aspektais. Personalo įmonės specialistai padės paruošti gyvenimo aprašymą ir supažindins su realaus darbo pokalbio užkulisiais.

Kovo 17 dieną vyks praktiniai įmonių seminarai. Iš anksto užsiregistravę studentai nedidelėmis grupėmis dirbs kartu su įmonių atstovais. Interaktyvūs, netradicinės formos seminarai – galimybė studentams iš arti pamatyti įmonės veiklą, o potencialiems darbdaviams – pastebėti gabiausius ir labiausiai motyvuotus studentus. Viso projekto metu taip pat vyks ekskursijos į įmones. Baigiamasis ir neatsiejamas projekto akcentas – Karjeros mugė Saulėtekio rūmuose, kovo 23 dieną.

Šiemet dalyvauti Karjeros dienose užsiregistravo 35 įmonės. Projekto organizatorės, VU Studentų atstovybės, skaičiavimu, viso projekto metu su darbdaviais iš arčiau susipažinti turėtų penki tūkstančiai VU studentų.

VU KD' 11 privalumas – galimybė susipažinti su karjera praktiškai ir įrodyti, kad būtini sėkmės elementai yra ne tik profesinė patirtis. Ne ką mažiau lemia asmeniniai įgūdžiai, kuriuos tobulinti ir kviečia projekto organizatoriai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius