-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus universiteto teisininkams – diplomai ir apdovanojimai

Vilniuje, Šv. Jonų bažnyčioje, iškilmingai įteikti 285 diplomai Vilniaus universiteto Teisės fakulteto (VU TF) dieninių ir neakivaizdinių studijų absolventams. 2011 metų jaunųjų teisininkų laidą pagerbė ir pasveikino Seimo pirmininko pavaduotojas Česlovas Juršėnas, generalinis prokuroras Darius Valys, europarlamentaras Aloyzas Sakalas, teisingumo ministras Remigijus Šimašius, kiti valdžios bei teisinių institucijų atstovai. Diplomus įteikė VU akademinių reikalų prorektorius doc. dr. Juozas Galginaitis.
Vilniaus universiteto teisininkams – diplomai ir apdovanojimai.
Vilniaus universiteto teisininkams – diplomai ir apdovanojimai. / VU Teisės fakulteto nuotr.

„Džiaugiuosi, kad mūsų absolventai išeina ne tik su turtingu žinių bagažu, bet ir išsiugdę tam tikrus gyvenimiškus ir profesinius principus. Linkiu visada išlaikyti „tiesų stuburą“ ir neužmiršti teisininkui svarbiausių principų: teisingumo, sąžiningumo, humaniškumo“, – sveikindamas absolventus sakė VU Teisės fakulteto dekanas prof. Vytautas Nekrošius.

Jau keletą metų su VU Teisės fakultetu bendradarbiaujanti advokatų kontora „Bernotas ir Dominas Glimstedt“ įteikė jau tradiciniais tapusius prizus už geriausiai parengtus ir apgintus komercinės teisės pakraipos darbus. Geriausiai įvertintas Gintarės Zakarevičiūtės darbas „Neįsiregistravusio pridėtinės vertės mokesčio mokėtoju asmens teisė į šio mokesčio atskaitą“. Antroji vieta atiteko Vaidai Dadurkaitei. Ji gilinosi į „Nesąžiningos komercinės praktikos B2C santykiuose teisinio reguliavimo ir taikymo problemas“. Trečiuoju prizu įvertintas Editos Černiauskaitės magistrinis darbas „Akcininkų sprendimų pripažinimas negaliojančiais“.

Lietuvos gretutinių teisų asociacijos AGATA atstovas kompozitorius ir atlikėjas Andrius Kulikauskas įteikė premiją Viktorijai Preikšaitytei už magistro darbą „Atlikėjų teisių apsaugos problemos ir tendencijos“.

Vilniaus universiteto Teisės fakultetas kasmet išleidžia apie 300 aukštos kvalifikacijos diplomuotų teisininkų. Juos rengia visoje šalyje gerai žinomi teisės mokslininkai ir praktikai, o savo teorines žinias absolventai įtvirtina praktikoje – dirbdami aukščiausiose šalies ir Europos teisminėse institucijose, žymiausiose advokatų kontorose, verslo įmonėse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius