-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 12 17

„Tūtos“ apyvarta šiemet sumažėjo daugiau kaip trečdaliu

Sporto aprangą kuriančios ir gaminančios bendrovės „Tūta“ pardavimai per vienuolika šių metų mėnesių buvo 2,365 mln. litų – 36,7 proc. mažiau nei pernai sausį–lapkritį, kai įmonės pajamos siekė 3,735 mln. litų.

Darbuotojų skaičių per pastaruosius metus maždaug 10–15 proc. iki 40 žmonių sumažinusi „Tūta“ 2009 metus tikisi baigti pelningai, ketvirtadienį rašo dienraštis „Verslo žinios“.

 „Mes turime labai platų tų pačių klientų ratą, jis šiemet mažai praretėjo. Labiausiai pardavimai krito dėl sumažėjusių kainų“, – sakė „Tūtos“ direktorius Valentinas Navikauskas.

Atsigavimo „dar ne kainų, bet bent klientų skaičiumi“ V.Navikauskas tikisi jau antroje 2010 metų pusėje – esą tuomet prasidės naujas krepšinio sezonas, tad tikimasi sulaukti ir daugiau klientų. Anto V.Navikausko, bendrovė sportinės aprangos, nors ir ne visada dideliais kiekiais, į įvairias užsienio šalis išvežama daugiau. Lietuvoje pardavimai sudaro apie 30 proc. visų „Tūtos“ pasiūtų drabužių. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius