-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Augintinę su kraiko dėže iš penkto aukšto išmetusi vilnietė: „Nereikia mums tos katės“

Antradienio vakarą Rinktinės gatvėje gyvenanti moteris savo katės atsikratė išmesdama ją pro langą.
Iš penkto aukšto išmesta katė
Iš penkto aukšto išmesta katė / LGGD Vilniaus skyriaus nuotr.

„Augintinių“ grupė „Facebook“ tinkle. Junkis ir tu, spausk LIKE.

Apie nusikaltimą Lietuvos gyvūnų globos draugijos (LGGD) Vilniaus skyriui pranešė toje pačioje gatvėje įsikūrusi Lina P. Ji pasakojo, kad įvažiavusi automobiliu į savo namo kiemą pamatė, kaip iš 42-ojo namo buto penktame aukšte iškrito katė su visa kraiko dėže.

Liudininkė sakė, kad po to lange, iš kurio buvo išmesta katė, pasirodė tamsiaplaukė moteris. Linai P. paklausus, kas atsitiko ir ar tai šios moters katė, penktojo aukšto gyventoja atšovė „nereikia mums tos katės“ ir užtrenkė langą.

Lina P. iš karto susisiekė su LGGD Vilniaus skyriaus atstovais ir pranešė jiems tai, ką matė savo akimis. Ji taip pat paglobojo po balkonu besiglaudusią siaubingai išsigandusią katę kruvina nosyte, kol jos paimti atvyko LGGD Vilniaus skyriaus savanorė.

Tą patį vakarą įvykio liudininkė Lina P. nuėjo pasikalbėti su katės šeimininke, tačiau buto durų niekas neatidarė. Toje pat daugiabučio laiptinėje sutikti kaimynai paliudijo, kad buto gyventojai tikrai turėjo katę, ir patikino, kad esant reikalui tai patvirtins ir policijos pareigūnams.

LGGD Vilniaus skyrius dėl šio įvykio kreipėsi į sostinės ekologinės policijos pareigūnus, prašydamas ištirti žiauraus elgesio su gyvūnu atvejį ir nubausti taip pasielgusius piliečius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius