-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dainininkas Radži tapo sergančio taksiuko globėju

Praėjusią savaitę dainininko Radži namai pagausėjo: čia laikinai apsigyveno likimo nuskriaustas taksų veislės šunelis. Darbų trūkumu nesiskundžiantis 23 metų vaikinas nusprendė tapti laikinu gyvūnėlio globėju ir rasti taksiukui nuolatinį šeimininką.
Radži
Radži / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Pamačiau tą taksiuką internete, pagalvojau, kad reikia jį pasiimti ir pagydyti, o vėliau kokiems nors žmonėms atiduoti“, – kalbėjo dainininkas.

Pasak Radži, taksiukui ilgai šeimininkų ieškoti neteko – jie patys atsirado pamatę skelbimą internete. Pats dainininkas auginti gyvūnėlio ilgai neketino, nes juose karaliauja kitas šunelis – gerbėjų dovanotas kinų koduotasis Baronas.

„Net nežinau, man tiesiog ta mintis šovė į galvą. Kažkada seniai mano globėja turėjo taksiuką. Paskaičiau internete, kad yra toks beglobis ir nusprendžiau pasižiūrėti, kas jam yra nutikę“, – apie netikėtą sprendimą tapti taksiuko globėju kalba Radži. Negaluojantis taksiukas pas atlikėją dar turėti pagyventi maždaug savaitę.

Dainininko teigimu, jo globojamas taksų veislės šunelis vardu Diudis sloguoja, yra peršalęs. Šias ligas šunelis tikriausiai pasigavo atsidūręs gatvėje, nes ten ir buvo surastas žmonių, atnešusių jį į „SOS gyvūnai“ gyvūnų prieglaudą. Radži manymu, maždaug 3–6 metų amžiaus taksiukas anksčiau galėjo būti muštas, nes namuose yra nedrąsus, išsigandęs ir net nebando iškrėsti kokių šunybių.

Nuolat koncertuojantis, o dabar ir besiruošiantis rudenį vyksiančiam šokių projektui „Kviečiu šokti“ Radži prisipažįsta, kad pastaruoju metu savo augintiniams gali skirti nedaug laiko.

„Paėmiau jį iš gailesčio, bet šiuo metu jam laiko skirti galiu mažai. Palieku abu šuniukus namuose kartu, tai jiems linksmiau“, – kalba pastaruoju metu Vilniuje apsigyvenęs dainininkas.

Radži neatmeta galimybės ir ateityje, pasibaigus visiems televizijos projektams ir nurimus dienotvarkei, tapti kito gyvūnėlio globėju.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius