-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lesė“ įsikuria naujose patalpose

Prieš mėnesį gyvūnų globos organizacijai „Lesė“ pagaliau nusišypsojo laimė – radome naujas patalpas gyvūnų prieglaudai! Paieškos užtruko išties labai ilgai, jau buvome beprarandą viltį, nes iš visų nuomotojų išgirsdavome tą patį neigiamą atsakymą, niekas nenorėjo, kad jo nuomojamose patalpose įsikurtų gyvūnų prieglauda...
Naujose patalpose vyksta remontas.
Naujose patalpose vyksta remontas. / „Lesės“ nuotr.
„Lesės“ nuotr./Naujose patalpose vyksta remontas.
„Lesės“ nuotr./Naujose patalpose vyksta remontas.

Nustatytą dieną „Lesei“ teko išsikraustyti iš senųjų patalpų ir tikėtis, kad pavyks rasti savo globotiniams laikinus namus. Dalis gyvūnų rado prieglobstį „Lesės“ savanorių namuose, kiti iškeliavo pas kitus geros valios žmones, kuriems esame be galo dėkingi už operatyvią pagalbą ir palaikymą. Patalpų paieškos tęsėsi toliau, kol vieną dieną pagaliau galėjome visi kartu pasidžiaugti džiugia žinia – Vilniaus kolegijos Agrotechnologijų fakulteto Veterinarinė medicininė katedra leido „Lesei“ įsikurti jų turimose patalpose Buivydiškėse.

„Lesės“ nuotr./Naujose patalpose vyksta remontas.
„Lesės“ nuotr./Naujose patalpose vyksta remontas.

Naujos patalpos yra labai geroje vietoje, puikiai tinkančioje gyvūnų prieglaudai: tame pačiame pastate įsikūrusi veterinarijos gydykla, vieno aukšto pastatas stovi atokiau nuo gyvenamųjų namų, todėl nebus kaimynų, kuriems galėtume trukdyti, yra daug vietos šunims vedžioti.

Šiuo metu didžiausias mūsų rūpestis – kapitalinis patalpų remontas, kuris tęsiasi jau apie mėnesį. Darbo tikrai labai daug, nes šiose patalpose anksčiau buvo gyvulių ferma, teko griauti daug metalinių pertvarų, gardų, betoninių girdyklų, grindis... Laukia dar daug kitų darbų, tačiau svarbiausią dalyką jau turime – naujas, gyvūnų prieglaudai tinkančias patalpas, kurios suteiks mums galimybę priglausti ne vieną dešimtį beglobių gyvūnų, kuriems reikia pagalbos ir naujų namų.

Daugiau aktualios informacijos apie mūsų naujausiąsias patalpas rasite mūsų puslapyje www.lese.lt. Juk kartu mes galime viską!
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius