Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mulčio maišelį kanapių auginimui prekybos centre „Wal-Mart“ nusipirkti mėginusiam amerikiečiui įkirto gyvatė barškuolė

JAV prekybos tinklo „Wal-Mart“ klientas atsigauna ligoninėje po to, kai daržo prekių skyriuje jam įgėlė mirtinai nuodinga gyvatė, praneša BBC.
Gyvatė barškuolė
Gyvatė barškuolė / Tado Arensmeierio/wikimedia.org nuotr.

47 metų Mica Craigas sakė, kad barškuolė jam įkirto, kai jis atėjo apsipirkti į vieną „Wal-Mart“ parduotuvę Vašingtono valstijoje, Klarkstono mieste. Iš karto po gyvatės įgėlimo vyriškiui pradėjo smarkiai tinti ranka, tačiau jo gyvybę medikams pavyko išsaugoti, ligoninėje operatyviai suleidus priešnuodžių.

„Wal-Mart“ prekybos tinklas atsiprašė nukentėjusio kliento ir pareiškė tiriantis, kaip gyvatė pateko į parduotuvę.

„Šiuo metu atrodo, kad tai pavienis atvejis. Parduotuvėje dirba kovos su kenkėjais komanda, kuri tikrina visas patalpas, kad būtume tikri, jog jose nėra daugiau gyvačių“, – pareiškė prekybos tinklo atstovė spaudai Kayla Whaling.

Įvykio liudininke tapusi kita „Wal-Mart“ klientė Maria Geffre naujienų agentūros „Reuters“ žurnalistui sakė, kad M.Craigui įgėlusi gyvatė buvo maždaug 30 cm ilgio.

Pats M.Craigas papasakojo, kad gyvatė jam įkirto tada, kai jis pamėgino ją nubraukti nuo mulčio maišelio, pamanęs, kad tai kažkoks šakalys.

Taip pat pranešama, kad nelaimingasis vyriškis norėjo nusipirkti mulčio savo kanapių sodinukams, kuriuos jis augina medicininiais tikslais, turėdamas atitinkamą leidimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius