-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujojoje Vilnioje sunkiai sužalotas šunelis išvaromas į gatvę (atnaujinta vasario 11 d., nuotraukos)

Naujojoje Vilnioje sausio 26 dieną nežinomų piktadarių sunkiai sužalotam šuneliui – naujas smūgis. Jis išvaromas į gatvę.
Šuo Bimas laikinosios globėjos namuose
Bimas kasdien jaučiasi vis geriau. / LGGD nuotr.

Kaip jau anksčiau rašėme, sausio pabaigoje Naujojoje Vilnioje, greta „Baltic Petroleum“ degalinės, įsikūrusios Stepono Batoro g., buvo aptiktas sunkiai sužalotas maždaug keturių mėnesių šunelis. Visas nelaimėlio kūnelis buvo subadytas kažkokiu smailiu įnagiu. Suteikus veterinarinę pagalbą šunelis buvo perkeltas į vienų geraširdžių vilniečių, sutikusių laikinai jį priglausti ir slaugyti, namus.

Kaip 15min.lt informavo Lietuvos gyvūnų globos draugijos (LGGD) Vilniaus skyriaus savanoriai, ketvirtadienį laikinosios globėjos namuose įvyko incidentas, nulėmęs tolesnį šunelio likimą. Nuomojamame bute gyvenanti globėja vedė šunelį, dabar jau pavadintą Bimu, į lauką pasivaikščioti, tačiau mažylis nesuspėjo pasiekti kiemo ir priteršė laiptinėje.

Globėja skubiai nubėgo į namus pasiimti valymo priemonių, kad išvalytų, tačiau viską matęs kaimynas pamanė, kad ji tiesiog sprunka, susisiekė su buto šeimininku ir apkaltino nuomininkę tyčiniu laiptinės teršimu.

Atvykęs buto šeimininkas pareikalavo, kad ji Bimo atsikratytų. Globėja maldavo leisti šuneliui likti bute bent iki tol, kol jis visiškai išgis, tačiau šeimininkas buvo griežtas ir neperkalbamas.

Penktadienio vakarą Bimas buvo perkraustytas į kitos LGGD savanorės namus, tačiau ši jį galės prižiūrėti tik iki sekmadienio vakaro. Kiti savanoriai šiuo metu taip pat savo namuose glaudžia po vieną ar kelis iš mirties išgelbėtus benamius gyvūnus, todėl LGGD Vilniaus skyriaus atstovai prašo atsišaukti geros širdies vilniečius, kurie galėtų laikinai į savo namus priimti daug iškentėjusį šunelį.

Jau pirmadienį Bimas bus vežamas skiepyti, o po to jam bus ieškoma naujų nuolatinių šeimininkų.

Papildyta vasario 11 d. Bimas po ilgų vargų ir nelaimių pagaliau turi naujus namus. Nuo šiol jis gyvens kitame Lietuvos gale – Marijampolėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius