-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sužvėrėjusi porelė Kaišiadorių rajone šunį bandė nunuodyti išmetamosiomis automobilio dujomis

Kauno apskrities policija praneša apie kraupų būdą, kuriuo vyriškis ir moteris Kaišiadorių rajone bandė atsikratyti šuns. Atsitiktinai pro šalį važiuojantys policijos patruliai šunį išgelbėjo, įtariamieji sulaikyti.
Duslintuvas
Duslintuvas / Audriaus Bagdono/BFL nuotr.

Kaip rašoma Kauno apskrities VPK pranešime, ketvirtadienį apie 19.40 val. Kaišiadorių rajono patrulių būrio patruliai patruliuodami Kaišiadorių rajone, Pravieniškių II kaime, išgirdo garsiai dirbantį automobilio variklį.

Nuvažiavę patikrinti, patruliai netoli parko pastebėjo automobilį Rover 620, prie kurio užpakalinės dalies tupėjo vyriškis ir laikė pramoninį maišą, užmautą ant minėto automobilio išmetamojo vamzdžio. Automobilyje sėdinti moteris spaudė akseleratoriaus pedalą, taip sukeldama variklio apsukas.

Asmenys, pastebėję policijos patrulius, sutriko ir maišą įdėjo į automobilį.

Kilus įtarimui, policijos patruliai patikrino maišą ir jame rado šunį be gyvybės ženklų.

Kaip vėliau paaiškėjo, pilietis V.P. žiauriai elgdamasis su gyvūnu bandė jį uždusinti automobilio išmetamosiomis dujomis, o pilietė V.T., kuri kėlė automobilio apsukas, kad sklistų didesnis išmetamųjų dujų kiekis, bandė jam talkinti.

Vėliau šunelis atsigavo ir buvo išvežtas į Kaišiadorių rajono valstybinę maisto ir veterinarijos tarnybą toliau stebėti.

Asmenys, kurie žiauriai elgėsi su gyvūnu, buvo sulaikyti ir pristatyti į Kaišiadorių rajono policijos komisariatą. Piliečiui V.P. buvo nustatytas 1,82 promilės girtumas.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas, įvykis tiriamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius