Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Festivalyje „Be2gether“ – kūrybinės „Pasidaryk pats“ dirbtuvės

Jau birželio 25 – 27 d. vyksiančiame „Be2gether“ festivalyje lankytojai galės pasigaminti įmantrią kėdę, nupiešti paveikslą, originaliai patobulinti savo aprangą ar sudalyvauti ekologiškose dirbtuvėse.
Aitvarai
Aitvarai / „Be2gether“ nuotr.

Statybinių ir apdailos prekių parduotuvės „Pasidaryk pats“ kūrybinėje erdvėje kiekvienas atvažiavęs ras sau aktualias dirbtuves, teigiama pranešime spaudai.

„Pasidaryk pats idėjos vertina kūrybiškumą ir žmogaus savarankiškumą – tai tam tikras gyvenimo būdas, alternatyvus šiuolaikinei vartotojiškai kultūrai. Festivalio „Be2gether“ erdvė yra tobula bent trumpam atitrūkti nuo kasdienio ritmo, išlaisvinti saviraišką ir, galbūt, atrasti dar nepastebėtą savo talentą“, – teigia „Pasidaryk pats“ organizatoriai.

Norviliškių pievose įsikūrusiose „Pasidaryk pats“ dirbtuvėse išmoksite pasigaminti originalų baldą ar papuošti savo aulinius. Vyks dekupažo, piešimo ant stiklo, grafiti užsiėmimai. Viso festivalio metu veiks Caparol Group „Alpina“ dažų tapybos mokykla, kurioje šio meno paslapčių mokys Vilniaus vaikų ir jaunimo dailės mokyklos dėstytojai.

„Mums rūpi ne tik rezultatas, bet ir pats kūrybinis procesas. Mokydami tapyti akcentuojame pasaulio ir savęs pažinimą per meną, meninės aplinkos reikšmę kasdieniniame gyvenime. Džiaugiamės galimybe dalyvauti „Be2gether“ festivalyje ir susirinkusių švęsti žmonių būryje išlaisvinti vieną kitą kūrybinga žvėrį“, – pasakoja Vilniaus vaikų ir jaunimo meno galerijos atstovė.

„Pasidaryk pats“ erdvėje taip pat bus kuriama ekologiška skulptūra, vyks molinio festivalio miesto statybos, aitvarų gamyba ir kiti meniniai užsiėmimai.

Paskutinį birželio savaitgalį muzikos ir meno festivalyje „Be2gether“ veiks kelios dešimtis skirtingų kūrybinių erdvių, koncertuos pusė šimto atlikėjų, tarp kurių: populiarieji „Empire Of the Sun“, britų roko žvaigždės „Skunk Anansie“, hip–hopo virtuozas Roots Manuva, chuliganai „Ruble“ ir daugelis kitų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius