Laisvas žodis nereiškia palaidas.  Prenumeratai iki - 60%
Išbandyti

„Be2gether“ festivalio metu Baltarusijos pasienyje interneto ryšį užtikrins MEZON

Birželio 25-27 dienomis vyksiančiame muzikos ir meno festivalyje „Be2gether“ prie pat Baltarusijos sienos saugų ir patikimą interneto ryšį užtikrins MEZON. Visiems festivalio lankytojams AB Lietuvos radijo ir televizijos centras (Telecentras), naudodamas kilnojamąją ryšio stotį, Norviliškių pilies pievose sukurs ketvirtos kartos (4G) interneto MEZON veikimo zoną.
Prie scenos
Prie scenos / Eriko Ovčarenko/ 15min.lt nuotr.

„Individualiems sprendimams įgyvendinti mes turime specialią kilnojamąją įrangą, todėl galime užtikrinti MEZON interneto ryšį bet kurioje teritorijoje. Džiaugiamės galėdami didžiulio populiarumo sulaukusio festivalio lankytojams suteikti progą išmėginti 4G interneto MEZON naudojimo lanksčias galimybes“, – sako Telecentro komercijos direktorius Egidijus Ropė.

Jo teigimu, festivalyje „Be2gether“ prie interneto bus galima jungtis naudojant MEZON interneto USB modemus arba tiesiogiai kompiuteriais ir mobiliaisiais telefonais, nes veiks ir „WiFi“ ryšys. Be to, mobiliuoju 4G internetu MEZON bus galima pasinaudoti ir užsukus į specialiai įrengtą „Apple“ kompiuterinės palapinę su „Įkrauk“ zona. Čia festivalio svečiai galės tiesiogiai dalintis ir įkrauti nuotraukas, video ar tekstu išreikštus įspūdžius iš „Be2gether“.

„Festivalio dalyviams bus suteikta iki 10 Mb/s ryšio greitaveika, MEZON internetu jie galės be jokio vargo palaikyti ryšį su draugais, kolegomis, naudotis „on-line“ paslaugomis, pasitikrinti informaciją ar dalintis įspūdžiais iš festivalio“, – komentuoja Egidijus Ropė.

Mobiliojo 4G interneto MEZON galimybės jau buvo išmėgintos praėjusių metų „Be2gether“ festivalyje, todėl šiemet tai padaryti bus dar paprasčiau.

Birželio 25 – 27 d. festivalyje „Be2gether“ veiks kelios dešimtys kūrybinių erdvių, meno dirbtuvės, teatro pasirodymai, žaidimai. Dviejose didelėse festivalio scenose ir klubinėje scenoje koncertuos pusė šimto atlikėjų iš viso pasaulio, tarp kurių garsieji „Empire Of the Sun“, „Skunk Anansie“, Roots Manuva , „Ruble“ ir kiti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius