Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Darius Songaila dega noru žaisti Lietuvos krepšinio rinktinėje

33 metų 204 cm ūgio Darius Songaila teigia, jog praėjęs sezonas jam buvo sunkiausias karjeroje – Šiaurės Amerikos Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) „Philadelphia 76ers“ klubo marškinėlius vilkėjęs lietuvis 2010–2011 m. sezone pasirodė vos dešimtyje rungtynių, kitą laiką leisdamas ant atsarginių žaidėjų suolelio.
Darius Songaila
Darius Songaila / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Puolėjas neslepia pasiilgęs krepšinio ir laukia sugrįžimo į rinktinę.

„2008 m. man buvo paskutiniai rinktinėje, tik nevykusi pabaiga dėl nugaros traumos“, – TV3 televizijos kanalo žinioms sakė D.Songaila.

Anot krepšininko, jis nebijo konkurencijos atjaunėjusioje nacionalinėje komandoje.

„Ir jaunimas yra geras, ir „draftus“ praeina, pažiūrėkite, kaip gerai žaidžia. Važiuoju, kad papult. Man reikia pradėti žaisti. Nuvažiuosime ir pamatysime“, – teigiamai nusiteikęs buvo naujasis Stambulo „Galatasaray“ (Turkija) puolėjas.

Paskutinį kartą D.Songaila Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės marškinėlius vilkėjo 2007 m. ir Europos čempionate pasidabino bronzos medaliu.

Kitais metais krepšininkas bandė patekti į Lietuvos olimpinę rinktinę ir žaisti Pekino olimpiadoje, tačiau kelią į komandą jam užkirto nugaros trauma.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius