-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Darjušas Lavrinovičius: Jonas ir Donatas gali tapti aukščiausio lygio krepšininkais

Po alinančios fizinio rengimo treniruotės Klaipėdos lengvosios atletikos manieže, daugelis Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės kandidatų vos galėjo atgauti kvapą.
Darjušas Lavrinovičius
Darjušas Lavrinovičius / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Kiek atsikvėpęs vienas iš rinktinės kandidatų Darjušas Lavrinovičius mielai sutiko pabendrauti su vėl gausiai į rinktinės treniruotę susirinkusiais žurnalistais.

Visgi puolėjas kol kas nesiryžo vertinti savo sportinės formos. „Vertinti savo sportinę formą kol kas yra anksti. Dabar tik pradedame įsivažiuoti, vyksta fizinis pasiruošimas. Žinoma, sportuojame ir salėje, tačiau kol kas akcentuojamas buvo fizinis pasiruošimas“, – teigė aukštaūgis.

Šiemet Lietuvos rinktinėje kartu sportuoja net 8 aukštaūgiai, tačiau D.Lavrinovičius tikino, jog jo negąsdina tokia didžiulė konkurencija. „Mane tokia konkurencija džiugina. Liks stipresni, kurie ir žais Europos čempionate“, – tikino puolėjas.

Brolis tvirtino, kad kol kas ruošiantis Senojo žemyno pirmenybėms viskas einasi lengvai. „Ačiū Dievui”, – šyptelėjo krepšininkas.

Kaip ir rinktinės vyriausiais treneris K.Kemzūra, taip ir komandos senbuvis D.Lavrinovičius, apie jaunuosius Lietuvos krepšinio bokštus – Joną Valančiūną bei Donatą Motiejūną – atsiliepė teigiamai.

„Tai labai talentingi, darbštūs, gerai suprantantys krepšinį puolėjai. Jeigu jie taip ir toliau dirbs, bus aukščiausios klasės žaidėjai“, – įsitikinęs D.Lavrinovičius.

Tuo tarpu vienas iš rinktinės kandidatų Martynas Pocius patvirtino, jog jau pasirašė dvejų metų trukmės kontraktą su Madrido „Real“ klubu.

„Su „Real“ treneriu kalbėti teko dar prieš pasirašant sutartį. Jis man skambino, smagiai pasikalbėjome. Treneris man papasakojo apie komandą, truputį užsiminė apie savo viziją. Pokalbis, trukęs 10 ar 15 minučių, buvo neblogas“, – tikino M.Pocius.

Kalbėdamas apie rinktinę, krepšininkas tvirtino, jog darbas juda į priekį. „Atmosfera rinktinėje puiki, visus supa darbinė nuotaika, darbas vyksta kryptingai“, – nedaugžodžiavo dvejus metus Kauno „Žalgiryje“ praleidęs puolėjas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius