-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išskirtinė galimybė neįgaliesiems laimėti bilietus į „EuroBasket 2011“

Sunkią judėjimo negalią turintys žmonės (judantys naudodamiesi vežimėliu) turi išskirtinę galimybę nemokamai išvysti šiemet Lietuvoje vyksiantį Europos vyrų krepšinio čempionatą („EuroBasket 2011“). Neįgalieji kviečiami dalyvauti konkurse, kurio metu bus atrinkta 380 laimingųjų (190 neįgaliųjų ir 190 juos lydinčiųjų).
Neįgaliųjų rinktinė tęsia pasiruošimą Europos čempionatui Lietuvoje
Neįgaliesiems krepšinio gerbėjams – išskirtinis konkursas. / G.Bubliausko nuotr.

Konkursą organizuoja Socialinės apsaugos ir darbo ministerija (SADM) bei Neįgaliųjų reikalų departamentas, o jo partneriai – 2011 m. Europos vyrų krepšinio čempionato organizacinis komitetas ir Lietuvos krepšinio federacija.

Judėjimo negalios formą turintys žmonės, norintys dalyvauti konkurse ir laimėti bilietus į „EuroBasket 2011“ rungtynes, turėtų užpildyti anketą ir atsakyti į joje pateiktus klausimus apie šiais metais vyksiantį Europos krepšinio čempionatą, krepšinio istoriją, žinomus sportininkus, neįgaliųjų sporto žaidynes ir kitas sporto aktualijas. Iš viso pateikiama 18 klausimų (apklausą rasite paspaudę čia).

Konkursas truks iki rugpjūčio 1 d. Vėliau specialiai sudaryta komisija atrinks teisingai užpildytas anketas. Jei jų bus daugiau nei numatyta bilietų, šios anketos dalyvaus burtų traukime, kuris būtų organizuojamas SADM rugpjūčio viduryje. Taigi tik teisingai atsakiusieji į visus klausimus galės toliau varžytis dėl prizų – bilietų į Europos vyrų krepšinio čempionato rungtynes.

Burtų keliu atrinktiems konkurso laimėtojams bus išdalinti bilietai į Europos vyrų krepšinio čempionato rungtynes Vilniuje (60 bilietų), Kaune (70 bilietų), Panevėžyje (100), Klaipėdoje, Šiauliuose ir Alytuje (po 50 bilietų).

Siekiant išvengti piktnaudžiavimo atvejų, kuomet rungtynes galėtų stebėti ne konkursą laimėję neįgalieji, o kiti, konkurso taisyklėse yra numatyta, kad konkurso organizatoriams susisiekus su laimėtojais (laimėjimo atveju), pastarieji per 5 dienas turės pateikti neįgalumo pažymėjimo kopiją kaip negalią patvirtinantį dokumentą. To nepadarius, bilietai nebus skiriami, o bus traukiami kiti laimėtojai, perspėja konkurso organizatoriai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius